Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Van Verlangen naar Werkelijk
ZA 12 januari | 10.00-16.00 uur | Waalwijk

127,00 | Betaal je vóór 31 december, dan betaal je slechts € 97. Bij zakelijke factuur zijn deze bedragen exc


Wil jij echte transformatie? Je Verlangen omzetten naar Werkelijkheid? 
Wat ga jij doen in het nieuwe jaar? Wat zijn jouw diepere Verlangens? Hoe ga jij die tot werkelijkheid brengen? Als je daar nu niet aan werkt, komt het er nooit van!
Deze dag, juist aan het begin van het nieuwe jaar, ga je gebruiken om heel bewust je aandacht te richten op je diepere Verlangens, die te maken hebben met wie jij in Wezen bent. Denk je dat die onbereikbaar zijn? Nee! Je èchte Verlangen is altijd te realiseren! Daarom ruim je deze dag in een ritueel op wat je nog van het realiseren van je Verlangens afhoudt.
Vervolgens richten we ons doelbewust op het realiseren van je Verlangens. Waar zitten je krachten, waar put je energie uit, waar komt je kracht vandaan en vanwaar krijg je hulp?
Rituelen werken heel sterk!
Behalve met rituelen werken we met lichaamswerk, meditatie en onze creativiteit. En met humor uiteraard :) Deze dag is alléén voor vrouwen die echt vanuit hun hart willen leven. Die vanuit hun hart iets waardevols aan zichzelf willen schenken. En vervolgens vanuit zichzelf aan de wereld. Alleen jij weet diep van binnen wat dat is. 

Informatie + Aanmelden » IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid | IngerMarlies Leeuwenburgh

www.ingermarliesleeuwenburgh.nl
Bekijk Facebook event

Huis voor Vrouw en Wijsheid
Winterdijk 30b
5141 KE Waalwijk

IngerMarlies Leeuwenburgh
06-28833156
info AT ingermarlies DOT nl