Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Wijsheid van het Jaar - Imbolc
DO 31 januari | 19.30-22.30 uur | Waalwijk

25,00


Voel jij een verlangen je diep te verbinden met jezelf? Wil jij je vanuit je eigen kern verbinden met je omgeving en het universum? Dan ben je meer dan welkom.
De vrouw is via haar lichaam van nature verbonden met ritmes. Daarom werken we tijdens de Tempelavonden met het ritme van het jaar.
Vanavond vieren we het Keltische Imbolc. 
Imbolc was een speciale dag om de Moedergodin Brigid te steunen terwijl ze langzaam aan het jaarwiel draaide. Deze dag valt in de tweede helft van de winter en in de tijden dat men nog niet zo luxe leefden als wij nu, was dat een zware tijd. Velen stierven van honger en kou. Maar ook nu beginnen we te verlangen naar de lente, de warmte, de zon. We gaan ons daar deze avond helemaal voor klaar maken. Met boeiende informatie over hoe Imbolc vroeger gevierd werd, met een verhaal, meditatie en een ritueelanisatie: Leonie Weterings (38), priesteres, archeoloog, fysisch antropoloog, adviseur, leraar en moeder.
IngerMarlies Leeuwenburgh (58), priesteres, sjamanistisch healer, coach, verhalenweefster, auteur en leidt al jaren vrouwengroepen.

Informatie + Aanmelden » IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid | IngerMarlies Leeuwenburgh

www.ingermarliesleeuwenburgh.nl
Bekijk Facebook event

Huis voor Vrouw en Wijsheid
Winterdijk 30b
5141 KE Waalwijk

IngerMarlies Leeuwenburgh
06-28833156
info AT ingermarlies DOT nl