Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kom het voorjaar vieren. Dag van het element Hout, Met voedingsadvies, tai chi, karakter analyse en Feng Shui.
ZA 23 maart | 10.00-17.30 uur | Haaren

99,00 | Speciale prijs: bij opgave voor 1 maart is de prijs incl. btw, koffie/thee en lunch en mooie cursusm


24 maart: Dag van het element HOUT.

Dit is een dag om het voorjaar te vieren op een prachtige plek in de natuur. Samen en voor jezelf. Je krijgt inzicht, inspiratie, tools en ziet de verbondenheid in het leven, de samenhang en de invloed die je er zelf op kunt hebben.

Met voedingsadvies, simpele maar krachtige Chinese oefeningen uit de Tai Chi en Chi-Kung speciaal om het houtelement te versterken. Karakter analyse volgens de Nine Star Ki wat je inzicht geeft in jezelf en je relaties, en Feng Shui adviezen om het houtelement in je huis te versterken.

Hout staat voor de energie van het voorjaar, voor groei en creativiteit. Voor rijkdom en overvloed. Voor het functioneren van de lever en de gal, de ogen en het zicht, je pezen en spieren. Is het hout in balans dan brengt het levenslust, verdraagzaamheid en moed. Verstoort hout brengt boosheid, ergernis, agressie en tegenspoed. De 5 elementenleer is de basis voor de Chinese geneeswijze en de Feng Shui en is kennis die ieder mens zou moeten hebben voor een gezond en gelukkig leven.

Inschrijving voor 1 maart speciale prijs: € 99,00 in plaats van € 119,00 incl. 21% btw, lunch. koffie en thee en mooie geïllustreerde cursusmap. Van 10.00 tot 17.30 uur in centrum Het Bergkristal in Haaren NB. Opgave via info fengshui-visie of voor meer informatie 29121258

Noter alvast : 8 juni dag van het element Vuur

 

Informatie + Aanmelden » Feng Shui Visie | Hanny Verheijden

fengshui-visie.com

Het Kruidenrijk
Kapelweg 9
5076 TK Haaren

Hanny Verheijden
013 5365693/06 29121258
info AT fengshui-visie DOT com