Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Dag van het element Aarde met voedingsadvies, Chinese gezondheidsoefeningen, Feng Shui en karakter analyse
ZA 29 september | 10.00-17.30 uur | Haaren

99,00 | Excl. 21 % btw, inclusief koffie/thee, lunch en mooie en uitgebreide cursusmap. Korting mogelijk. Zi


Wil jij ook meer balans, je vrouw zijn en je relaties versterken kom dan naar deze bijzondere dag op een prachtige lokatie in de natuur. Een dag voor jezelf en met elkaar.

De 5 elementenleer is een Chinees holistisch systeem dat op alle facetten van ons leven betrekking heeft. Deze elementendagen zijn bedoeld om kennis, inzicht en tools te verkrijgen. Hoe staat het met het element in mijn leven? Met welke voeding en oefeningen kan ik het element versterken? Hoe herken ik het element in een persoon?  Wat kan ik doen in mijn huis om bepaalde elementen en levensgebieden te versterken? Ieder seizoen wordt het bijpassende element behandeld. Op 3 november het element metaal en op 8 december het element water. Bij opgave voor 8 september betaal je geen btw en is het slechts € 99,00 all in.

Het element aarde heerst over de nazomer, over onze basis en stabiliteit, over onze relaties en over voeding en gevoed worden. Het is het meest uitgbreide element want het beslaat 3 levensgebieden nl. Innerlijke kennis, relaties en evenwicht. Het is het gebied van de vrouw en de moeder. De maag, de milt en het bindweefsel horen bij dit element. Is jouw aarde element in balans dan voel je je behaaglijk met jezelf, ervaar je begrip en symphatie en kun je je concentreren en heb je een goed uithoudingsvrmogen. Is het element uit balans dan ga je piekeren en je zorgen maken.

Voor opgave en info neem gerust contact op met mij

 

 

Informatie + Aanmelden » Feng Shui Visie | Hanny Verheijden

www.fengshui-visie,com

Het Bergkristal
Belversestraat 40
Haaren

Hanny Verheijden
013 5365693/06 29121258
info AT fengshui-visie DOT com

Meer agenda van Feng Shui Visie

Foto 11 Hanny Verheijden Klik om te vergroten


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat