Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Rode Tent Waalwijk
WO 07 november | 19.30-22.00 uur | Waalwijk

10,00 | Als de prijs ècht een probleem voor je is, neem dan vóóraf contact met me op!


Iedere maand komen rond nieuwe maan vrouwen van alle leeftijden in de cirkel van de Rode Tent bijeen om lekker te ontspannen, ervaringen te delen, krachten op te bouwen en zo hun vrouwelijke energie te versterken. Atelier Winterdijk30b wordt die avond weer in rode doeken gehuld, er liggen rode kussens en lekker warme rode dekentjes op de grond. Het is iedere maand weer een bijzondere ervaring om met alleen vrouwen te zijn en met elkaar te delen wat je bezighoudt.

Ben je nieuwsgierig maar heb je de stap nog niet eerder gezet? Weet dat je welkom bent. Je mag er gewoon zijn, eens kijken hoe het voor je is, voelen hoe het voor jou voelt. De ervaring is dat vrouwen zich snel thuis voelen. De Rode Tent is veilig. Wat gedeeld wordt binnen de Rode Tent blijft hier en komt niet naar buiten. Je hoeft niets te delen wat je niet wilt delen, niets te doen wat je niet wilt doen.

De Rode Tent begint om 19.30 uur strikt. We beëindigen de avond rond 22.00 uur. Wil je het eens meemaken? Meld je uiterlijk vrijdag 25 november aan via . Na je aanmelding ontvang je per mail meer informatie. Heb je vragen? Mail dan ook gerust. Kijk ook op ingermarliesleeuwenburgh.

Informatie + Aanmelden » IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid | IngerMarlies Leeuwenburgh

ingermarliesleeuwenburgh.nl

Huis voor Vrouw en Wijsheid
Winterdijk 30b, 5141 KE
Waalwijk

IngerMarlies Leeuwenburgh
06-28833156
info AT ingermarlies DOT nl

Meer agenda van IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat