Maak van je toekomst een open boek!
ZA 02 juni | 10.00-16.00 uur | Waalwijk

55,00


Je wilt iets doen met je leven, maar krijgt niet helder wat precies. Of je weet wel wat je wilt, maar je krijgt er toch geen beeld van. Of je  hebt er wel een beeld van, maar je krijgt het steeds niet van de grond. Herken je dit? Dan is dit echt iets voor jou.

Iedereen kan het zo mooi zeggen: ‘word wie je bent’. ‘Je hoeft alleen maar met de stroom mee te gaan’. ‘Je moet het gewoon dóen’. Ze hebben het dan vaak ook nog over de Wet van de Aantrekkingskracht: als je maar hard genoeg wilt, dan komt het vanzelf.
Oh ja?
Waarom lukt dat dan niet altijd bij iedereen? Heat kan zijn dat je niet helder krijgt wat je precies wilt. Maar het kan ook zijn dat iets je tegenhoudt, maar je weet niet wat.

In deze dagworkshop beginnen we met lekker los komen in ons lijf. We doen een prachtige meditatie. Daarna gaan we creatief aan de slag en ga je letterlijk voor je zien waar jij je energie verliest en hoe dat komt. Daar nemen we met een klein ritueel afscheid van.
Vervolgens krijg je in beeld waar je diep van binnen mee verbonden bent, hoe je daar kunt komen èn hoe je je diepste verlangen kunt gaan vormgeven.
Van alles waar jij je kracht uit haalt, maak we een prachtig ‘open boek’.

Vind je het leuk dit met andere vrouwen te ontdekken op een speelse, creatieve manier?
Meld je dan snel aan.

 

Meer Informatie + Aanmelden

Huis voor Vrouw en Wijsheid, Winterdijk 30b, 5141 KE, Waalwijk

Meer agenda van IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid

IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid | IngerMarlies Leeuwenburgh


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat