Ondernemerscafé met workshop

Ondernemerscafé voor bewuste ondernemers

Bewust Langstaat is een netwerk van ondernemers, die zich bezighouden met gezondheid, bewustwording en duurzaamheid. Het netwerk is opgericht om met elkaar te verbinden, elkaar te leren kennen en samen activiteiten te ontwikkelen. Een maandelijkse Presentatie, de Proeverij van Workshops, Wandelen en Beleven in de Duinen, een Film en voorheen de Bewust Gezond Beurs en het Kletscafé zijn hier voorbeelden van. Tijdens het tweemaandelijkse Ondernemerscafé ontmoeten bewuste ondernemers elkaar en wonen een workshop bij. Zo inspireren leden en andere belangstellenden elkaar. 

Alle leden van Bewust Langstraat zijn welkom. Natuurlijk zijn andere bewuste ondernemers, die eens met ons willen kennismaken, ook van harte welkom.

Het Ondernemerscafé in 2018

Op dit moment wordt geen Ondernemerscafé georganiseerd. Wil je hier zelf het initiatief voor nemen?

Neem contact op! 

Het Ondernemerscafé in 2016

Ieder Ondernemerscafé is er een workshop met wisselende thema's op het gebied van ondernemerschap en bewustwording van onszelf. Tijdens de inloop en na de workshop is er tijd voor ontmoeting, inspiratie en verbinding en praten we met elkaar bij. De eerstvolgende datum vind je in de netwerk agenda. Blijf je graag steeds op de hoogte van de data en welke workshops gepland zijn? Abonneer je dan hier op de Nieuwsbrief. 

Tips:

Breng je visitekaartjes, folders en uitnodigingen mee over workshops of lezingen die je verzorgt. We richten altijd een info tafel in en bewaren de visitekaartjes tot de volgende keer. 

Breng je graag een introducé mee? Dat kan !

Heb je ideëen voor toekomstige workshops of wil je er zelf eens één begeleiden, dan horen we het graag. Neem dan contact op met Erwin Bot, de coördinator.

Het Ondernemerscafé in 2015 

In 2014 stond Bewust Langstraat voornamelijk in het teken gestaan van WIJ. Wie zijn WIJ en WAT willen wij gezamenlijk voor de Langstraat betekenen. 2015 stond in het teken van JIJ en WIJ. We hebben samen gekeken hoe wij iedereen binnen Bewust Langstraat maximaal van betekenis kunnen laten zijn, om elkaar goed in het zadel te helpen. Zo kunnen we onze missie: “Laat bewustwording leven” samen nog beter gaan waarmaken. We hebben dat gedaan door in te zoomen op ieders individuele (bedrijfs)identiteit met als doel om voor onszelf steeds meer inzicht te krijgen in de vervolgstappen die nodig zijn om met onze individuele bedrijven en met ieders passie maximaal van betekenis te kunnen zijn. Het centrale thema was: Hoe laat ik met mijn bedrijf bewustwording maximaal leven?

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!