Bewust Langstraat

Unieke kracht van Bewust Langstraat

Waarin zijn wij het allerbeste?

  • Onze unieke kracht is onze eigen ervaring en onze, op basis van eigenheid, ontwikkelde talenten.
  • We bundelen lokaal onze krachten, waardoor je snel het juiste adres vindt.
  • Ook ontwikkelen we activiteiten die door onze samenwerking een meer constructieve en duurzame weg naar welzijn bieden.

Kernwaarden

Waaraan herken je ons?

Inspirerend

Wij willen graag op een diep niveau contact leggen. Vanuit onze eigen ervaring delen wij graag met anderen welke rijkdom er achter bewustwording schuil gaat.

Liefdevol

Wij werken met veel persoonlijke aandacht. De liefde voor onszelf stelt ons in staat om ook liefdevol voor anderen te zijn.

Puur

Wij vinden het belangrijk om voor iemand van betekenis te zijn. Wij willen mensen echt begeleiden en kiezen er daarom ook voor om mensen altijd de weg te wijzen naar degene die hen het beste kan ondersteunen.

Verbindend

Vanuit onderlinge samenwerking ontstaan er waardevolle ontmoetingen. Daarom stimuleren wij elkaar om verbindingen te leggen.

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!