Aloë vera dranken, voedingssupplementen en andere producten | Drunen

Ontdek de kracht van aloë vera !

Een goede gezondheid begint met goede voeding.

Voor een goede gezondheid en vitaliteit is het nodig de zuurgraad van je darmen in balans te brengen. De pure Aloë vera gezondheidsdrank van Forever ondersteunt hierbij én bij het aanvullen van je dagelijkse voeding met essentiële vitaminen en mineralen, aminozuren en enzymen. De kracht van het sap is al eeuwenlang bekend. Wat velen niet weten, is dat je het kunt drinken. Door dagelijks 60 ml te drinken, reinig je op een milde manier je hele spijsverteringskanaal. Je darmen nemen hierdoor alle voedingsstoffen optimaal op en dat bevordert het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Zowel ikzelf als onze klanten merken dat ze meer energie en een betere weerstand hebben, naast de vele andere positieve effecten op je huid, je haren en nagels. Je kunt je weer soepel bewegen, beter slapen en zit lekkerder in je vel. Zelf heb ik er nog dagelijks baat bij voor mijn rug. Wil jij je ook weer fit en vtaal voelen? Probeer het dan eens uit. 

Aloë vera drank is samen met de Arctic Sea visolie met omega 3, 9 en vitamine E en de Forever bijenpollen een ideale basis voor je gezondheid. Individueel kun je die nog aanvullen met natuurlijke supplementen uit ons assortiment. Voor advies kun je altijd bij me terecht!

De pure gel gebruiken we ook als basis voor vele andere producten. Je kunt je voorstellen dat het ook heel effectief is voor je persoonlijke verzorging. Vraag daarom eens naar onze lotions, deodorant, shampoo en tandpasta of de vele andere producten. 

Met de testbox kun je gratis en vrijblijvend kennismaken met onze producten (muv de Aloë drank). Je zult versteld staan van het effect en de mogelijkheden. Tot ziens!

Over Marjon van Erp-Kemps | Drunen

Het is mijn passie om anderen te laten stralen. Het mooie vind ik zelf, is dat dat op verschillende manieren kan. Namelijk door je de producten en mogelijkheden met Forever te laten zien. Maar ook met een andere activiteit waar ik veel plezier aan beleef. Met mijn bedrijf Bel jij of bel ik? verzorg ik koude acquisitie voor allerlei bedrijven. Mijn opdrachtgevers kunnen zo stralen wanneer ze aan tafel mogen aanschuiven bij een potentiële klant en hun verhaal mogen doen.

Na mijn jarenlange activiteiten in het bedrijfsleven vind ik het nog steeds heel fijn om nieuwe contacten te leggen, of dat nu op persoonlijk vlak is of voor een zakelijk gesprek. Mijn interesse gaat uit naar jouw verhaal, wat jou drijft en hoe ik je daarbij kan helpen. Tot onze ontmoeting!

Natuurlijk Marjon
Marjon van Erp-Kemps

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat