Voeten in Balans | Sprang-capelle

Mijn naam is Sandra Korthout, gediplomeerd Voetreflex Masseur en student HBO VoetreflexPlus Therapeut.

Al mijn hele leven ben ik geïntrigeerd door voeten!

In 2007 haalde ik mijn pedicure diploma maar voeten en de verschillen daartussen, zelfs van dezelfde mens, bleven me bezighouden. Daar wilde ik meer van weten! Dus ben ik een uitgebreide cursus Voetreflex Masseur gaan volgen. Daarna was ik pas echt gegrepen door Voetreflex. Zo verrassend wat je in voeten kunt lezen…
Vanaf het najaar van 2015 volg ik een HBO opleiding tot VoetreflexPlus Therapeut.

De unieke combinatie van de Westerse en de Chinese visies op voetreflex, zoals ik die aanleer tijdens mijn studie, zorgen voor een sneller resultaat bij klachtenbehandeling via voetreflex.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op, ik vertel je er graag alles over!

Over Sandra Korthout | Sprang-capelle

Al mijn hele leven ben ik geïntrigeerd door VOETEN!

Sinds 2007 ben ik werkzaam als gediplomeerd PedicurePlus. Plus, omdat ik de aantekeningen voor de gespecialiseerde voetzorg voor mensen met diabetes en reuma gehaald heb.

Geen voet is hetzelfde, ook niet van dezelfde persoon! Echt heel interessant! Dat was voor mij de trigger om Voetreflex Masseur te worden.
In mijn opleiding tot Voetreflex Masseur heb ik geleerd hoe je voeten kunt bekijken, bevoelen en kunt “lezen” om zodoende een massage te geven die mensen weer in balans brengt.

Al doende wilde ik nóg meer over Voetreflexzone-therapie weten.
Op dit moment ben ik me er verder in aan het verdiepen. In het najaar van 2015 startte ik met een 3-jarige HBO opleiding, bij Total Health in Breda, die opleidt tot VoetreflexPlus Therapeut! Het is een erg leuke en interessante opleiding, ik voel me er helemaal op mijn plek.

Ook hier kom je weer de “plus” tegen. Deze Plus staat voor het feit dat de opleiding zich niet alleen richt op de Westerse visie op t gebied van voetreflex maar ook op de Oosterse/Chinese.
De Chinese voetreflexologie behandeld zowel de reflexzones op de voeten, als ook de meridiaanbanen en de acupunctuurpunten. Ook de knieën en onderbenen, waar zeer veel belangrijke acupunctuurpunten zitten, worden uitgebreid gemasseerd.
Doordat deze opleiding de Westerse en de Chinese Voetreflex theorieën combineerd ziet je nóg sneller resultaat als het gaat om klachten die mensen ervaren.

Graag tot ziens!

Voeten in Balans
Sandra Korthout

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte psychotherapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Oefentherapie & Mensendieck Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat