De Zonneklank, astrologie, klank en stemwerk | Drunen

Herken je dit? In je leven kom je soms momenten tegen dat je even niet meer weet hoe je verder moet. Je loopt vast in je werk, relatie, gezondheid. Je raakt gestresst en overbelast door wat er in je leven gebeurt. Het zijn van die momenten dat je even een steuntje in de rug kunt gebruiken, dat je even iemand nodig hebt die met je mee kijkt. Het is dan dat je bij de Zonneklank terecht kunt.

Voor een astrologisch consult bijvoorbeeld. Een astrologisch consult geeft je aan de hand van je geboortedatum, -tijd en geboorteplaats inzicht in je drijfveren, je valkuilen en je talenten. Daarnaast geeft het ook helderheid over wat er op dit moment in je leven speelt. Wat vraagt er om aandacht. Is het tijd om los te laten, een pas op de plaats te maken, of juist om nieuwe stappen te ondernemen. Het geeft helderheid op momenten van chaos.

Een klank-, stemhealing kan je ondersteuning geven in je proces. Tijdens een persoonlijke klankhealing ervaar je een diepe ontspanning. Je hoeft even helemaal niets en toch gebeurt er veel. De trillingen van de klank raken diepere lagen van je bewustzijn. Er onstaat ruimte in lichaam en geest, ruimte om los te laten, ruimte voor helderheid. Emoties kunnen stromen, Je komt vrijer in jezelf te staan. Je kunt ook uitgenodigd worden je eigen stem en lichaam te ontdekken.

Over Marjan Vonk | Drunen

Na een heftige periode in mijn leven, is mijn pad begonnen via de astrologie. Achtereenvolgens ben ik bezig geweest met:
Psychologische astrologie, 5 jaar bij Threes Brouwers,
Jaartraining astrologie bij Leo Hunting
Cursus Inner Power Experience
Kleine Tiki, kunstzinnig Dynamisch Coachen, Jaartraining Dans, beweging en creatie
Diverse massage technieken
NLP practitioner
Soundfulness Jaartraining + masterclasses Helende stem en Sjaman Voice
Soul Voice 2 en 6 daagse


Foto 1 Marjan Vonk Klik om te vergroten

De Zonneklank
Marjan Vonk


Professionals in de categorie Astrologie

Ademtherapie Astrologie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat