Heb lef en leef! | Hedikhuizen (heusden)

In Hedikhuizen staat, op een bijzondere locatie in het buitengebied, een oud kerkje. Deze plek blijkt gezegend te zijn met een bijzondere, liefdevolle energie. Mensen komen er tot rust, weer bij zichzelf. Ook therapeutische sessies verlopen hier vlot en diepgaand. Veel mensen geven aan zich veel meer ontspannen te voelen nadat ze hier zijn geweest.

Op onverwachte (toevallige? ;) ) wijze is dit kerkje ons huis geworden. Dit bleek dé plek om mijn praktijk verder uit te bouwen tot een spirituele ontmoetingsplaats. 

Op afspraak: 

- Coaching of therapeutische sessies, waarbij we diagnostische handanalyse® als basis gebruiken. Ook is het mogelijk om je (individueel of in groepsverband) verder te verdiepen in de handanalyse.

Voor kinderen en hun ouders: 

- Integrale Therapie (zie website hiernaast)

- Dyslexietherapie: een heel persoonlijke benadering, psychotherapie en remedial teaching gecombineerd.

En verder:

- Cursus handanalyse van zes bijeenkomsten, zes dagdelen. Deze start bij voldoende belangstelling, meer informatie vind je op de website. Het moment waarop de cursus gaat plaatsvinden is in overleg met de deelnemers. Indien gewenst gaan we na die zes keer nog verder...

- Bij voldoende belangstelling gaan we tevens van start met spirituele avonden met als doel om jezelf verder te ontwikkelen en tegelijk om gelijkgestemden te ontmoeten. 

- Samenzijn van mensen die de innerlijke waarheid ervaren. De energie van ons fijne kerkje vraagt erom om gedeeld te worden. Wees welkom!

Incidenteel:

- Workshops/lezingen handanalyse of regressie-/reïncarnatietherapie voor professionals.

Kijk voor meer informatie op de website of neem vrijblijvend contact op.

Over Irene de Bruin | Hedikhuizen (heusden)

Mijn naam is Irene de Bruin en ik woon in Hedikhuizen, in het oude kerkje aan de Hoge Maasdijk. Hier is ook mijn heerlijke praktijkruimte: een fijne, gezegende plek!

Ik ben geboren in 1973 en ben van nature heel gevoelig. Daar heb ik zelf mee moeten leren omgaan en kan deze gevoeligheid nu inzetten als ik mensen begeleid. Uit nieuwsgierigheid ben ik in 2003 begonnen op Academie Antropodynamica en heb daar Diagnostische Handanalyse® en Transpersoonlijke Therapie geleerd. Daarnaast ben ik door Henri de Vidal de St. Germain opgeleid als regressie- en reincarnatietherapeut. Beide vormen van therapie zijn een heel prettige, diepgaande manier van werken. Je kunt het het best vergelijken met dagdromen. Zelf sta ik nog steeds versteld van wat hiermee bereikt wordt!

Sinds 1995 heb ik ook voor de klas gestaan, in het basis- en voortgezet speciaal onderwijs en werkte ik als remedial teacher en mentor. Ik heb daardoor veel ervaring met kinderen (mensen) die prikkels op een andere manier verwerken. Ook heb ik een bijzondere behandelvorm ontwikkeld voor dyslexie (waarin ik mijn remediërende vaardigheden en psychotherapie combineer).

In 2007 werd ik moeder van een prachtige dochter. Ik heb toen moeten kiezen of ik voor de klas bleef staan, of dat ik door ging met het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling, op diepgaand, spiritueel niveau. Allebei werd teveel. Het kon niet anders dan dat ik meZelf volgde, ook al bracht dit onzekerheid met zich mee. Maar ik ben zielgelukkig dat ik dit werk kan doen!

In Liefde, Irene


Foto 4 Irene de Bruin Foto 1 Irene de Bruin Klik om te vergroten

Irene de Bruin

Bewust Langstraat
Ademtherapie Astrologie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat