creatief natuurlijk, natuurlijk creatief | Elshout

Als kind was ik meestal buiten te vinden of, bij slecht weer, binnen aan tafel met knutselspullen. In mijn beroep als leerkracht basisonderwijs paste ik die passies toe in mijn lessen: een schooltuin aanleggen, beestjes zoeken, plantjes bekijken, veel buiten spelen (ook bij minder weer) en altijd een excuus om een les creatief af te sluiten. Daarbij kregen de leerlingen heel veel vrijheid; geen eenheidsworsten als eindresultaat.

Die vrijheid van creëren pas ik nu nog steeds toe; wie ben ik om te bepalen hoe jouw werkstuk eruit moet zien? Ik werk dan ook nooit met kant-en-klare voorbeelden. Voor heel veel klanten is dat in eerste instantie schrikken. Ze worden gedwongen om niet meteen naar een einddoel te werken en zijn dat vaak niet gewend. Het gevoel van "in het diepe gegooid worden" verdwijnt gelukkig snel en maakt plaats voor trots en blijdschap. Trots omdat het allemaal gelukt is en blij omdat ze iets hebben gemaakt dat echt van hen is.

Nu het atelier al een aantal jaren draait, werd het tijd voor wat aanpassingen. De grootste verandering/aanpassing is het aangaan van samenwerking met andere disciplines. Daarbij denk ik bijvoorbeeld aan paardenspiegelen, wichelroedelopen, outdoor-cooking op houtvuur, meditatiewandeling.

Er is daardoor een unieke mogelijkheid ontstaan om een informatieve wandeling in het buitengebied van Elshout te combineren met een picknick, creatieve workshop en bovengenoemde voorbeelden. Dit alles is juist bedoeld voor kleinere groepen van 6 tot 12 personen en op elke gewenste datum, het hele jaar door, te boeken.

 

Over Angelique Heddes | Elshout

atelier Roodbont
Angelique Heddes

Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte psychotherapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Oefentherapie & Mensendieck Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief