Engelenconsulten | Drunen

Engelenconsulten en Healing: Willemijn is boodschapper. Ze gebruikt haar geloof en vertrouwen in de spirituele wereld. En helpt haar medemens op basis van haar intuïtie, haar kwaliteiten (helder voelen, horen, zien en weten) en haar opgedane kennis en levenservaring. Willemijn weet zich geholpen door engelen en andere gidsen. Ook legt ze eenvoudig contact met jouw beschermengel. Je kunt bij haar terecht met al je vragen en uitdagingen. Ze is graag een vraagbaak, boodschapper en begeleider op jouw weg in het leven. Daarbij maakt het onderwerp niet uit, Jij bent welkom!

Vanuit haar verbinding werkt ze met onvoorwaardelijke goddelijke liefdesenergie om jou te voeden en verlichting te brengen. Soms worden beide gecombineerd maar je kunt ook alleen bij Willemijn terecht voor een healing.

Bij haar praktijk heeft ze ook een showroom en in de loop van 2017 zal zij ook lezingen en workshops gaan geven. Om hiervan op de hoogte te zijn/blijven is het raadzaam om haar Facebookpagina te volgen: BalansNatuurlijk. Verder schrijft ze af en toe een interessante blog over wat ze mee maakt of over haar ervaring met een product. Belangrijk voor Willemijn is dat ze daarbij schrijft uit haar hart!

 

 

Over Willemijn van Wanrooij | Drunen

Al vele jaren ben ik op zoek naar dé Natuurlijke Balans. Van mijzelf en voor anderen... Mijn reis begon bij het onbewuste en bij de mogelijkheden van helingstechnieken. Later kwam daar het lichaam bij... En nu alles is samengevoegd staat Natuurlijk Balans voor Welzijn van Lichaam én Geest. Beide staan niet los van elkaar maar vormen een geheel. Net als Hoofd - Hart, Lichaam - Ziel, Emotie en Mentaal, Spiritueel en aards.... Samengevat dus: Welzijn van Lichaam en Ziel.

Ooit begonnen als accountant, nu nog steeds een boekhoudkantoor maar vooral ook een praktijk voor mensen! Van mijn hart en ziel naar jou.... Daarnaast werkend met producten die mijn hart gestolen hebben door hun impact op mijn Geest én mijn Lichaam!

Natuurlijk Balans
Willemijn van Wanrooij

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte psychotherapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Oefentherapie & Mensendieck Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat