Kinderyoga en KIDSYOGA®-docent, babyyoga-docent, Nieuwe Tijds Kindercoach, Kindertherapeut Loon op Z | Loon op Zand

Kindertherapie bestaat uit therapeutische en coachende begeleiding ten behoeve van de gezondheid, het welzijn en de ontwikkeling van een kind en/of het gezin. Binnen de kindertherapie worden alle facetten van het mens zijn aandachtig onder de loep genomen, hierbij doelende op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele onderdelen.

  • Kinderyoga 
  • Reflexologie en Massage

´Kinderyoga´ bestaat onder andere uit bewegings-, ontspannings- en concentratieoefeningen waarbij een beroep wordt gedaan op de fantasie en creativiteit van de kinderen. De yoga wordt afgestemd op de ontwikkeling van uw kind. Van baby tot tiener. Jazeker, BabyYoga is in!

´Reflexologie en Massage´ wordt therapeutisch ingezet ter bevordering en optimalisering van de gezondheid, dan wel bij ziekte. Ook preventief of in losse behandelingen kan deze methode worden gebruikt. Voor kinderen een geweldige methode, voor ouders fijn om te geven.

Over Karin J.M. van der Bruggen | Loon op Zand

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk, met als specialisme het behandelen en begeleiden van kinderen. Het is haar missie geworden mensen te helpen, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens.

In de praktijk probeert Karin een serene en warme sfeer te creëren zodat haar klanten (zowel kinderen, adolescenten als volwassenen), zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschikt ze over een empatische en aandachtige houding. Karin biedt u een therapeutisch en actief luisterend oor.


Foto 4 Karin J.M. van der Bruggen Foto 1 Karin J.M. van der Bruggen Klik om te vergroten

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen


Professionals in de categorie Kindertherapie

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat

Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!