Life coaching / ontspanningstraining / (stoel)massage / ademhaling | Vlijmen

Ben jij die (drukbezette) vrouw die het eigenlijk wel ANDERS wil?

Eigenlijk weten we vaak wel dat we dingen moeten veranderen om meer rust te krijgen, maar jezelf even op nummer één zetten is een uitdaging.

Mijn naam is Wendy Post, gediplomeerd life coach, en ondersteun drukbezette vrouwen in hun weg naar innerlijke rust en geluk. Hierbij neem ik het hele lichaam mee, dit noemen we ook wel holistisch coachen. Ik ga ervan uit dat lichaam en geest één zijn.

Je krijgt inzicht in jouw overtuigingen, patronen en belemmerende gedachten die je tegen houden om te genieten. Hierdoor ben je in staat om als het ware "door een andere bril" te kijken waardoor er meer innerlijke rust en geluk ontstaat. Daarnaast heeft het ook effect op jouw zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Het is niet mijn intentie om je als persoon te veranderen want je bent al mooi zoals je bent. Het is verandering van perspectief waardoor je meer grip op je leven krijgt.

Naast coaching geef ik ook workshops in ademhaling & ontspanning en kun je bij mij een ontspanningsmassage en stoelmassage reserveren.

Wil je meer weten over het coachen en kennis met me maken? Neem gerust een kijkje op mijn website of bel me voor een vrijblijvende kennismaking.

"Door jezelf te ont-doen van al je moeten, ben je in staat om jezelf te ont-moeten en te omarmen".

Met warme groet,

Wendy Post

 

 

 

Over Wendy Post | Vlijmen

Ook ik heb geworsteld met vraagstukken als: " ‘Wie ben ik nu werkelijk?’ ; ‘Wat wil ik nu echt’? en ‘Waarom voel ik me zo 'leeg'. "

Een blijvend blij leven heb ik gekregen nadat ik dicht bij mezelf ben gebleven door bewuster te gaan leven en te gaan doen en voelen wat bij me past. Voor die tijd kwam ik regelmatig in dezelfde patronen terecht. Bijvoorbeeld tijdens het werk wat ik toen deed. Ik zag veel zogenoemde 'beren op de weg' en had weinig positieve gedachten. In al mijn keuzes liet ik me leiden door mijn rationele kant en niet door mijn intuïtie. Ook na het krijgen van mijn twee prachtige dochters, Fenna en Jasmijn, was ik de balans in mezelf kwijt. Ik wilde 'alle ballen in de lucht houden' ten koste van mezelf. Doordat ik zoveel van mezelf eiste en tegelijkertijd niet het werk deed dat bij mij paste was ik 'leeg' en kon niet bewust genieten van alle mooie dingen in het leven.

Uiteindelijk heb ik me om laten scholen tot Holistic Life Coach. Voor mij heeft ‘het roer omgooien’ mijn leven verrijkt en ik geniet weer volop van het leven als moeder, als partner en als life coach. Ik doe wat ik leuk vind en volg mijn hart.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin, houd ik me bezig met gezonde voeding, Yoga, koken en Tennis.

BlijVitaal
Wendy Post

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat