Intuïtieve Coaching en Counseling, Spirituele Therapie, Zingeving en Bezieling | Drunen

Welkom op de pagina van Bureau Hartwerk, Intuïtieve Coaching en Counseling

Ben jij op zoek naar zingeving en bezieling in je leven? Wil je meer op je intuïtie vertrouwen? Maar...

  • voel je je onzeker, somber, bang, overbelast, schuldig of onvervuld? Pas je je teveel aan en vergeet je jezelf?
  • ervaar je problemen met je zelfbeeld, zelfvertrouwen, (over)gevoeligheid, onrust, controle, grenzen? Voel je je geremd en weet je dit niet te doorbreken?
  • neem je jezelf of je emoties niet serieus? Heb je moeite om te laten zien wat jou bezielt en wie je echt bent?

Wil je het beste uit jezelf halen en verlang je naar leven vanuit je hart?

Ik help je om:
* meer inzicht in- en begrip over jezelf en je leven te krijgen
* je in vrijheid te verbinden met je eigen wijsheid en waarheid
* weer te vertrouwen op eigen kracht en daarnaar te handelen.

Daarbij zet ik mijn intuïtie en ervaring in en herinner jou weer aan je "eigenwijsheid". Niemand weet het beter dan jij!

De manier waarop ik werk varieert van gesprekken, eenvoudige oefeningen tot geleide meditaties en intuïtieve afstemming (channeling). Niet ingewikkeld; wél een veilige ruimte waarin die stille 2e stem recht van spreken heeft. Volg je hart, geloof in eigen kracht en leef volgens jouw natuur! Hartelijke groet, Annemarie de Vrieze ()

 

Over Annemarie de Vrieze | Drunen

Mijn naam is Annemarie de Vrieze en in mijn praktijk 'Bureau Hartwerk' help ik jou de verbinding met je ware zelf te maken.

Door intuïtieve coaching en counseling breng ik jou weer in contact met eigen kracht en wijsheid. Ik stem me op je af en help je inzicht te krijgen en je bewust te worden van mogelijkheden en kwaliteiten. Maar ook twijfels en valkuilen komen aan bod. Samen kijken we vervolgens naar de manier waarop jij opnieuw leert vertrouwen op jezelf. Om zo weer met plezier en vertrouwen verder te kunnen gaan op jouw pad.

Ik laat me in het dagelijks leven, werk en schrijven inspireren en raken door de energie van het HART: liefdevol en wijs, respectvol en vol eenvoud. Het is deze energie die ruimte en inzicht geeft en je terugbrengt bij je “eigenwijsheid”. Mensen voelen zich snel op hun gemak en uitgenodigd om op een liefdevolle manier naar zichzelf te kijken en veranderingen mogelijk te maken

Bureau Hartwerk
Annemarie de Vrieze

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat