Intuïtieve Coaching en Counseling, Zingeving en Bezieling | Drunen

Welkom op de pagina van Bureau Hartwerk, Intuïtieve Coaching en Counseling

Jij bent goed zoals je bent!

* voel je je onzeker, somber, bang, overbelast of zoekend in leven, relaties of werk? Pas je je teveel aan en vergeet jezelf?

* ervaar je problemen met zelfbeeld, zelfvertrouwen, (hoog)gevoeligheid, onrust, negatief denken, controle, grenzen?

* neem je jezelf of je emoties niet serieus? Heb je moeite om te laten zien wat jou bezielt en wie je echt bent?

Wil je weer voelen dat je goed bent zoals je bent? En je 'eigenwijsheid' ontdekken? Ik help je om:

* jezelf te begrijpen, accepteren en te verbinden met je (eigen)wijsheid en intuïtie

* meer inzicht te krijgen in jezelf voor bewustwording, zingeving en innerlijke groei

* te vertrouwen op jezelf, je eigen kracht en daarnaar te handelen

De manier waarop ik werk varieert van gesprekken, eenvoudige oefeningen tot geleide meditaties en intuïtieve afstemming. Niet ingewikkeld; wél een veilige ruimte waarin die stille 2e stem van het hart recht van spreken heeft. Je gaat vanzelf voelen hoe belangrijk het is oprecht en liefdevol naar jezelf te kijken. Antwoorden ontstaan als vanzelf. Bel gerust en vrijblijvend voor informatie: of mail naar  

Tot ziens! Annemarie

 

Over Annemarie de Vrieze | Drunen

Mijn naam is Annemarie de Vrieze.

Vanuit behoefte aan een meer intuïtieve vorm van hulpverlening ben ik, naast het werk in de geestelijke en psychosociale gezondheidszorg, in 2012 gestart met Bureau Hartwerk: Daar help ik jou de verbinding te maken met je eigenwijsheid, je intuïtie en eigen kracht.

Zowel in mijn persoonlijk leven als in verschillende takken van hulpverlening heb ik veel ervaring opgedaan. In dit proces van innerlijke groei heb ik geleerd me op verschillende manieren af te stemmen op de ander. Vanuit ervaring en ontwikkeling kan ik de problemen die mensen ervaren binnen een breder kader plaatsen waardoor de problemen in een ander licht verschijnen, meer als een betekenisvolle uitdaging. Vanuit mijn intuïtieve kant voel ik vaak aan waarom iemand tegen bepaalde blokkades aanloopt en wat er nodig is om die (geleidelijk aan) op te lossen.

Dit voelende of intuïtieve waarnemen is een steeds belangrijker deel van mijn werk geworden, dat me veel voldoening geeft. Soms manifesteert het zich in de vorm van (symbolische) beelden die ik zie, op andere momenten is het meer een voelend weten. Wat ik aan informatie ontvang langs innerlijke weg, kan als vertrekpunt of leidraad dienen voor ons gesprek.

Ik laat me in het dagelijks leven, werk en schrijven inspireren door de energie van het HART: liefdevol, wijs, respectvol en eenvoudig. Het is deze energie die ruimte en inzicht geeft en je terugbrengt bij je “eigenwijsheid”. Mensen voelen zich snel op hun gemak en uitgenodigd om op een liefdevolle manier naar zichzelf te kijken en veranderingen mogelijk te maken.

Bureau Hartwerk
Annemarie de Vrieze

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat