natuurgeneeskundige massage | 's-Hertogenbosch

Na 25 jaar doktersassistente te zijn geweest, heb ik het verlangen gerealiseerd om een eigen praktijk te ontwikkelen waar met rust en aandacht wordt gewerkt aan gezondheid en evenwicht dmv diverse lichaamsmassages, emotionele aspecten en energetische behandelingen. ik volgde de academie voor natuurgeneeskunde, massage en beweging, evolutiepsychologie, energetische therapie en stervensbegeleiding.

Massagepraktijk lavendel voor gezondheid en evenwicht bestaat al 20 jaar. Met veel liefde en plezier heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van langere en kortere cursussen en workshops en zuiveringsweken en met klankschalenconcerten, gekoppeld aan verschillende thema's en doelgroepen, zoals geboortefeest, seizoensviering, vredesfestival, rustige verjaardagsviering, rouwverwerking. Ook heb ik ervaring in het geven van cursussen aan mensen die werken met stervenden en dementerenden.

lieve groetjes, ans

Over Ans Talsma | 's-Hertogenbosch


Foto 1 Ans Talsma Klik om te vergroten

lavendel massagepraktijk voor gezondheid en evenwicht
Ans Talsma


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat