Werken aan balans en evenwicht in werk en sociaal leven | Sint Michielsgestel

Wasi een kado voor je ziel! Op een unieke locatie in Sint Michielsgestel

We zijn gewend van alles te incasseren het hele jaar door, We vergeten vaak ons zelf te ontdoen van alle lasten en we gaan maar door. In verschillende landen (zoals bijvoorbeeld in Suriname) zijn er rituelen waar je stil staat bij jezelf, je ziel eren en dankbaar te zijn voor wat ons gegeven wordt: in het leven. Ook al verloopt het niet altijd zoals jij het gewild zou hebben. Een Wasi is een moment voor jezelf, een reiniging op het aller diepste niveau. Wat wens jij jezelf toe? Werken met intenties is een sterke energie die zich met het water verbindt, een krachtige energie die als een warme douche over je heen komt, maar ook recht in je hart belandt.

Velen zijn al voor gegaan, het blijkt steeds weer bijzonder te zijn, een ervaring die je niet snel vergeet.

Groepen zijn tot 6 personen! Kosten zijn 65 euro per persoon.

We sluiten het af op zijn Surinaams een heerlijke soep met lekkernijen.

Enige wat je meeneemt zijn 7 soorten bloemen, 2 badlakens en teenslippers, de rest verzorgen wij.
Laat je verrassen leer hoe je dit voor jezelf kunt oppakken om het regelmatig te ondergaan.
Wil jij je eigen groep samenstellen of komen wij naar je toe voor een groep in besloten kring. Mogelijkheden genoeg. Informeer naar de eerstvolgende datum.

Over Magda Verwey | Sint Michielsgestel

Ik ben geboren in Suriname en op 3 jarige leeftijd met mijn ouders geëmigreerd naar Nederland. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en ben werkzaam geweest als ziekenverzorgende, agogisch medewerker in een asielzoekerscentrum, bedrijfscounselor, re-integratieconsulent en arbeidsbemiddelaar.

Door een opeenstapeling van moeilijke periodes belandde ik in een crisis met mezelf. Toen heb ik besloten om mij te laten leiden door mijn gevoel en te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Langzamerhand kwam ik weer bij mezelf uit en voelde mij liefdevol en krachtig.

Vanuit deze kracht kwam ik op de weg van healing terecht wat mij inzicht heeft gegeven. Mijn ouders zijn voor een beter leven geëmigreerd naar Nederland. Door de tegenslagen die zij meemaakten werd ik gepushed om op een positieve manier met tegenslagen in mijn leven om te gaan. Als een rode draad door mijn leven loopt het willen zorgen voor anderen. Het accent is nu verschoven van verzorgen naar coachen waarbij o.a. diepteontspanning alle ervaringen en technieken bundelt. Werken als energiecoach geeft mij enorm veel voldoening als je ziet dat de ander weer verder kan.


Foto 2 Magda Verwey Foto 1 Magda Verwey Klik om te vergroten

Magda Verwey Benedicta spiritueel ontmoetingscentrum
Magda Verwey


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat