Benedicta ontmoetingscentrum voor spirituele ontwikkeling | Sint Michielsgestel

Ontmoetingscentrum voor spirituele ontwikkeling “Benedicta”

Aan de Zegenwerp 1B in Sint Michielsgestel, ligt aan de rand van een mooi bosgebied “Benedicta” spiritueel ontmoetingscentrum. Magda Verwey, spiritueel coach uit Sint Michielsgestel, verzorgt en organiseert op deze fraaie locatie diverse trainingen, workshops, coaching trajecten, energie-behandelingen, koffie-ochtenden, inloopdagen en open cirkel bijeenkomsten. De open cirkel bijeenkomsten hebben als doel om jezelf spiritueel te ontwikkelen door middel van meditaties en oefeningen. Ook voor professioneel advies, training en behandeling ben je bij “Benedicta” op de juiste plek. Diepte-ontspanning, (trance)healing, readings, lezingen, workshops, spirituele wandelingen en nog meer te ontwikkelen activiteiten moeten leiden tot een groeiend spiritueel centrum, waar veilig samenkomen, verbinding en ontwikkelen centraal staat.”

Iedere week zijn er vaste activiteiten, sommige activiteiten vinden iedere 2 weken plaats 

Wekelijks:

Maandagmiddag inloop:14:00 – 17:00 uur

Voor paramediumconsulten op afspraak​

Inloop koffiemiddag met wisselende thema’s. Individueel advies persoonlijke klachten enof fysiekeklachten.

Twee wekelijks     ​

Dinsdagavond​:​ 19:30 – 22:00 uur 
Open Cirkel bijeenkomsten; spirituele ontwikkeling met behulp van meditaties en oefeningen. Ruimte voor collega's om te oefenen met elkaar.

Prijs: € 20, -.

Training Diepteontspanning 2 daagse training;​ 

Maandagmiddagen: 14.30: – 15.30  of woensdagavonden 19.30 -21.30 uur op afspraak!
Mogelijkheid om het in 1 dagdeel te volgen van 10.00 - 12.30 uur. Op Afspraak!

Kleine beurs de Proeftuin elke 1e zondag van de maand behalve feestdagen. Inloop met diverse workshops.

Over Magda Verwey | Sint Michielsgestel

Ik ben geboren in Suriname en op 3 jarige leeftijd met mijn ouders geëmigreerd naar Nederland. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en ben werkzaam geweest als ziekenverzorgende, agogisch medewerker in een asielzoekerscentrum, bedrijfscounselor, re-integratieconsulent en arbeidsbemiddelaar.

Door een opeenstapeling van moeilijke periodes belandde ik in een crisis met mezelf. Toen heb ik besloten om mij te laten leiden door mijn gevoel en te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Langzamerhand kwam ik weer bij mezelf uit en voelde mij liefdevol en krachtig.

Vanuit deze kracht kwam ik op de weg van healing terecht wat mij inzicht heeft gegeven. Mijn ouders zijn voor een beter leven geëmigreerd naar Nederland. Door de tegenslagen die zij meemaakten werd ik gepushed om op een positieve manier met tegenslagen in mijn leven om te gaan. Als een rode draad door mijn leven loopt het willen zorgen voor anderen. Het accent is nu verschoven van verzorgen naar coachen waarbij o.a. diepteontspanning alle ervaringen en technieken bundelt. Werken als energiecoach geeft mij enorm veel voldoening als je ziet dat de ander weer verder kan.


Foto 4 Magda Verwey Foto 4 Magda Verwey Klik om te vergroten

Magda Verwey Benedicta spiritueel ontmoetingscentrum
Magda Verwey


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Massage Medium Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat