Bewustwording en heling door coaching, verhalen en sjamanistische healingen | Waalwijk

De wereld heeft geen mensen nodig die zich alsmaar aanpassen, maar mensen die zichzelf durven te zijn. Durf jij dat?
Voor mij heeft dat best even geduurd, ondanks dat ik als kind al wist wat ik hier te doen had op Aarde.

Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker en ben als zodanig jarenlang werkzaam geweest in ziekenhuizen. In 2002 ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Hierin werk ik als narratief-creatief counselor (met verhalen en creativiteit) en als (ingewijd) Sjamanistisch healer en Healing Carrier.

Ik zoek met jou naar je 'binnenkant': wie ben jij, wat heb jij jezelf en de wereld te brengen?
Ik werk niet met een vaste, standaard methodiek, ik stem me af op jou. Is de ingang bij jou met woorden? Of juist met beelden? Voeren we een gesprek, of werken we met creatieve opdrachten? Soms is het juist een verhaal dat jou iets duidelijk maakt. Met healingen kunnen we vaak veel dieper en sneller werken: trauma's oplossen, kijken wat er tijdens je geboorte of tijdens je prenatale fase is gebeurd waar je nu nog last van hebt. Soms ben je ergens een stukje van jezelf kwijt geraakt. Of heb je wat meegenomen van een ander of uit vorige levens.
Je kunt bij mij terecht met heel concrete vragen over relaties, je werk, ziekte, aanhoudende vermoeidheid, burn out, rouw, etc. maar ook als je 'alleen maar een vaag gevoel hebt' dat je iets zou willen veranderen in je leven.
Samen werken we aan bewustwording.

Over IngerMarlies Leeuwenburgh | Waalwijk

Het Huis voor Vrouw en Wijsheid is een plek waar vrouwen weer in verbinding komen met hun diepe wortels en hun Wijsheid.
Herinner jij je Wijsheid, of klinkt dit helemaal nieuw voor je?

De fundering van dit Huis voor Vrouw en Wijsheid ligt in oeroude Wijsheid over het leven in verbinding met jezelf, met Moeder Aarde, met het Universum, met je verleden, heden en toekomst en met de mensen om je heen.
Deze oeroude Wijsheid is eeuwenlang onderdrukt geweest. Maar ze is nooit echt verloren gegaan. Altijd bleef er ergens, is een hoekje van de aarde, en in een hoekje van ons hart en ons bekken, een vonkje van die kennis bewaard. En dat vonkje wil aangewakkerd worden, wil een mooie passievolle vlam worden!

Als jij zo’n vrouw bent die voelt dat er meer is tussen hemel en aarde,
die een verlangen voelt met jouw Wijsheid contact te maken,
die verlangt iets voor de wereld te betekenen – misschien weet je al wat of misschien heb je nog geen idee –,
als jij zo’n vrouw bent die vanuit haar hart wil leven
dan ben je van harte welkom in het Huis voor Vrouw en Wijsheid.

In het Huis voor Vrouw en Wijsheid ben je welkom voor
[if !supportLists]- [endif]Rode Tent, maandelijkse vrouwenbijeenkomst
[if !supportLists]- [endif]Rite van de baarmoeder
heling en zegening ineen
[if !supportLists]- [endif]Workshops Godinnenkracht in jou
[if !supportLists]- [endif]Pad van Ixchel – op weg naar een nieuwe toekomst
[if !supportLists]- [endif]Sjamanistische healingen
[if !supportLists]- [endif]Verhalen

Agenda IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid

IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid
IngerMarlies Leeuwenburgh

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Haptonomie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat