Artemis Lifecoaching | Loon op Zand

Ik ben Merel Eveleens en met veel passie help ik mensen keuzes te maken op gebieden die zij belangrijk vinden, zodat ze meer energie overhouden en meer balans ervaren. Dat doe ik onder de praktijknaam Artemis Lifecoaching.  

Klanten komen bij mij met vragen als: Wat wil ik nu eigenlijk? Hoe ga ik mijn dromen waarmaken? Waar te beginnen en waar haal ik de tijd vandaan? Waar liggen mijn talenten en hoe kan ik mijn ambities waarmaken?

Bijzonder in de aanpak van Artemis Lifecoaching is dat ik je mee naar buiten neem de Loonse en Drunense Duinen in, om letterlijk stappen te zetten en je horizon te verbreden, een frisse kijk te krijgen. De wijsheid van de natuur biedt zoveel symbolen om je duidelijkheid te geven en tot de kern van zowel je vraagstelling als jezelf te komen!

Aan het einde van een coachtraject (na een vrijblijvende kennismaking volgen meestal 2 tot 5 sessies), heb je inzicht, overzicht en een concreet plan om je behaalde resultaat vast te houden en uit te bouwen. Want bij afronding van het traject, heb jij je doel al bereikt!

Over Merel Eveleens | Loon op Zand

Mijn naam is Merel Eveleens, van het bouwjaar 1982. Coach, moeder, partner, zus, vriendin, medemens en ondernemer. Ik ben passievol, gedreven, optimistisch en ook vaak stil en luisterend. Soms ben ik wat ongeduldig, omdat ik precies weet wat ik wil. "Kwetsbare kracht" is wat mij typeert. Ik ben graag samen en ook graag op mezelf. Ik ervaar ontzettend veel liefde in het leven: liefde die ik krijg en liefde die ik geef.

In de natuur kom ik tot mezelf, ben ik makkelijk in balans. Al pratend, maar soms ook in stilte dwalend. De schoonheid en verrassingen in me opnemend. Als geboren Haarlemse wendde ik me vaak tot de zee (en nog steeds doe ik dat graag), maar sinds ik in Noord Brabant woon, zijn de bossen, vennen en de Duinen heel vertrouwd geworden.

Professioneel: In 2004 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker, ik ben werkzaam geweest in het algemeen maatschappelijk werk, in de gesloten jeugdzorg en bij Veilig Thuis. Omdat de protocollen en het veranderend werkveld mij niet meer pasten, ben ik meer en meer mijn droom gaan leven. Namelijk als zzp'er rondkomen van mijn werk bij Artemis Lifecoaching. In 2009 ben ik afgestudeerd als lifecoach bij het Atma-insituut. Sindsdien heb ik daar diverse verdiepende trainingen aan toegevoegd.

Artemis Lifeoaching is voor mij een belangrijke manier om mijn passie te leven en bewustzijn & liefde te delen.


Foto 3 Merel Eveleens Foto 5 Merel Eveleens Klik om te vergroten

Artemis Lifecoaching
Merel Eveleens

Bewust Langstraat
Ademtherapie Astrologie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat