GRATIS training: Van piekeren naar rust in je hoofd. | Drunen

Haalt piekeren jou uit je kracht? Jezelf terugvinden ondanks de drukke denker in je hoofd. Vind de VOLUME-knop van je hoofd, draai 'm lager en kom terug in je Lijf!
 
HOE? volg het
 
ANTI-PIEKER-PAD!   
wat is het?

   - online mini-cursus
   - geheel gratis
   - 4 leuke filmpjes
   - Hoe en waarom we piekeren
   - Eenvoudige effectieve oefeningen om thuis mee te doen
   - Jij bepaalt wanneer jij kijkt!
   - Leuk, inspirerend en rustgevend!

Waarom deze cursus? Mee op Anti-pieker-pad

Tijdens mijn studietijd zat ik nogal in mijn hoofd. Ik kwam steeds vaster in mijn denkcirkeltjes te zitten en raakte in een burn-out. Door middel van lichaamsgerichte therapie heb ik ervaren hoe ik eindelijk rust kon vinden in mijn hoofd. Gedachten waren er nog steeds maar ik werd er gewoon minder door gegrepen! WAUW, dacht ik, DIT MOET IEDEREEN WETEN, en het is nog zo eenvoudig ook!

Als ervaringsdeskundige en als lichaamsgericht therapeut kan ik jou helpen met het verminderen van piekeren. Ik neem je mee op Anti-pieker-pad door middel van een viertal korte video’s die ik om de dag per mail toestuur. Lekker makkelijk voor jou, je hoeft alleen maar mee te doen. Het kost je maar een kwartier per keer.

Voor gratis meedoen: ga naar de website van Lijfwerk en klik op het "GRATIS ANTI-PIEKER-PAD" , de oranje knop rechtsboven in je scherm! Geef dan je naam in en via welk emailadres je de links naar de video's wil ontvangen. Je kunt dus meteen beginnen!

 

 

Over Hester de Vries | Drunen

Mijn naam is Hester de Vries en heb de praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie "Lijfwerk" te Drunen. Ik ben 40-er en ik ben afkomstig uit Alkmaar. De rode draad die door mijn leven loopt is het ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ik heb in Wageningen fysiologie gestudeerd en ethologie, wat ook wel ‘dierpsychologie’ wordt genoemd. Daarna heb ik gewerkt als communicatietrainer. Inmiddels heb ik de opleiding ‘energetic integration therapeut’ (ook wel lichaamsgericht therapeut) bij Bodymind Opleidingen te Rotterdam afgerond. Sinds 2012 begeleid ik mensen bij hun persoonlijke vraagstukken middels lichaamsgerichte psychotherapie. Ik geef daarnaast lezingen, workshops en cursussen lichaamswerk met verschillende thematieken.

Motivatie
Tijdens mijn studietijd zat ik nogal in mijn hoofd. Ik kwam steeds vaster te zitten in mijn denkcirkeltjes en kreeg een burn-out. Toen kwam ik in aanraking met lichaamsgerichte psychotherapie.De signalen van mijn lijf begon ik serieus te nemen. Daarmee begon voor mij de weg van ‘uit het hoofd en in het lijf ’. Een weg van verdriet voelen, vergeving, loslaten, aandurven en een groeiend vertrouwen in mijzelf en anderen. Door deze ervaring werk ik vanuit compassie met mijn cliënten.

Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Lichaamsgerichte psychotherapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Oefentherapie & Mensendieck Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding