Zwangerschapsreflexologie, Orthomoleculaire Therapie gespecialiseerd in zwangerschap en fertiliteit | Loon op Zand

Begeleiding tijdens de zwangerschap:

  • Zwangerschapsreflexologie is een mooie, vriendelijke en zachte methode, die erop gericht is om de gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten die gepaard gaan met deze periode, te verlichten. Een goede voorbereiding voor de bevalling, maar ook na de bevalling goed inzetbaar om weer op krachten te komen.
  • Orthomoleculaire Therapie t.b.v. fertiliteit en zwangerschap is erop gericht uw lichaam en uiteindelijk dat van uw kind zo goed als mogelijk te voeden en ondersteunen. Ook na de zwangerschap, gedurende de lactatieperiode/borstvoedingsperiode, blijft voeding erg belangrijk voor u beiden. Mocht u overgaan op flesvoeding en vaste voeding, dan is een goed (voedings)advies voor uw kind extra van belang. Nazorg staat om die reden hoog in het vaandel!

Over Karin J.M. van der Bruggen | Loon op Zand

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk, met als specialisme het behandelen en begeleiden van kinderen. Het is haar missie geworden mensen te helpen, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens.

In de praktijk probeert Karin een serene en warme sfeer te creëren zodat haar klanten (zowel kinderen, adolescenten als volwassenen), zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschikt ze over een empatische en aandachtige houding. Karin biedt u een therapeutisch en actief luisterend oor.

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte psychotherapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Oefentherapie & Mensendieck Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat