Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Het Keltische Jaarwiel
DO 10 oktober | 19.30-21.30 uur | Waalwijk

5,00


In de tijd van de Kelten leefden de mensen nog nauw samen met de natuur. Hun inzicht in de natuur en de natuurlijke processen was enorm. Op het eerste oog lijkt het Keltische Jaarwiel, met z’n acht markeringspunten, dan ook vooral belangrijk voor de landbouw. Maar als je je er meer in verdiept, ontdek je hoe het Jaarwiel ook verbonden is met onze eigen processen. Ons hele leven is in te delen volgens het Keltische Jaarwiel. Ook wij volgen dezelfde cyclus van geboorte, groei, aftakeling, dood en wedergeboorte.
En ook onze innerlijke processen in een jaar zijn volgens dit beeld in te delen. Wie bewust meebeweegt met het Keltische Jaarwiel weet wanneer je plannen kunt maken en wat je dan met die plannen moet doen om later op het juiste moment goed te kunnen oogsten.
Het Keltische Jaarwiel leert je te luisteren naar de boodschappen van de natuur en je leven te leven in harmonie met de natuur.
De Kelten leefden in nauw bewustzijn van de godenwereld. Elk seizoen was verbonden met een god of godin. Prachtige verhalen waaraan even prachtige rituelen gekoppeld werden. 
Tijdens deze avond vertel ik je over de achtergronden en de kracht van het Keltisch Jaarwiel, gekoppeld aan mooie verhalen en mythen.
Gewoon een heerlijke avond, waar je natuurlijk ook wijzer wordt over onze jaarcyclus Wijsheid van het Jaar.Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.
Je bijdrage is € 5, ter plekke te voldoen. Wel graag op tijd inschrijven via . 

Informatie + Aanmelden » IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid | IngerMarlies Leeuwenburgh

ingermarliesleeuwenburgh.nl
Bekijk Facebook event

Huis voor Vrouw en Wijsheid
Winterdijk 30b
5141 KE Waalwijk

IngerMarlies Leeuwenburgh
06-28833156
info AT ingermarlies DOT nl

Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!