Privacy statement

Bewust Langstraat verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Langstraat wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Langstraat werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Langstraat (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Langstraat / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Langstraat?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Langstraat verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Langstraat verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Langstraat. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Langstraat, kan Bewust Langstraat aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Langstraat verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Langstraat verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Langstraat gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Langstraat slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Langstraat maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Langstraat verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Langstraat blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Langstraat het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Langstraat onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Langstraat gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Langstraat vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Langstraat. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Langstraat niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Langstraat heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Langstraat en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Langstraat is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Langstraat behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Langstraat, gevestigd in Langstraat en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Onze Professionals

Karin J.M. van der Bruggen

Kindertherapie
Kinderyoga en KIDSYOGA®-docent, babyyoga-docent, Nieuwe Tijds Kindercoach, Kindertherapeut Loon op Z

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen
Loon op Zand

Marjan Vonk

Muziek, Klank en Stemexpressie
De Zonneklank, astrologie, klank en stemwerk

De Zonneklank
Marjan Vonk
Drunen

Magda Verwey

Opleiding en Training
Werken aan balans en evenwicht in werk en sociaal leven

Magda Verwey Benedicta spiritueel ontmoetingscentrum
Magda Verwey
Sint Michielsgestel

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte Psychotherapie en Drama

Praktijk Lichaamsgerichte Psychotherapie en Drama
Cora Rooijakkers
Tilburg

Coaching - Kindercoaching
Kindercoaching

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer
Drunen

Opleiding en Training
Benedicta ontmoetingscentrum voor spirituele ontwikkeling

Magda Verwey Benedicta spiritueel ontmoetingscentrum
Magda Verwey
Sint Michielsgestel

Vrouwenspiritualiteit
Bewustwording en heling door en sjamanistische healingen, coaching, dagtrainingen en opleiding

IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid
IngerMarlies Leeuwenburgh
Waalwijk

Financiële dienstverlening
De Dansende Boekhoouder

De Dansende Boekhouder
René Sarbach
Oudheusden

Ademtherapie
Niks moet, alleen ademen is verplicht

In Verbondenheid
Naveen Devos
's-Hertogenbosch

Massage
natuurgeneeskundige massage

lavendel massagepraktijk voor gezondheid en evenwicht
Ans Talsma
's-Hertogenbosch

Coaching - Lifecoaching
Coaching en Counseling, Zingeving en Bezieling

Bureau Hartwerk
Annemarie de Vrieze
Drunen

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire therapeut volgens de pni, Voedingscoach en Hormoonfactor trainer

Brands Balance
Nina Brands
Drunen

Natuurgeneeskunde
yoga, mindfulness en natuurgeneeskunde

Ananda
Marlies van Son
Vlijmen

Feng Shui
Qi-Mag Feng Shui

Feng Shui Visie
Hanny Verheijden
Tilburg

Coaching - Loopbaancoaching
Coach Caro, loopbaanbegeleiding voor vrouwen die vanuit hun talent willen werken

coach caro
Carolina van Rooy
's-hertogenbosch

Coaching - Diverse Coaching
We DOP, praktijk voor bewustwording groei en manifestatie.

We DOP
Eefje de Wind
Waalwijk

Voetzorg & Voetreflexologie
Voetreflex / AromaTouchmassage

Praktijk Hidio
Ans van Erve
Tilburg

Massage
Wilmie Thielen massagetherapeut/dansdocent

Wilmie Thielen Massagetherapeut. Voor Sport-Ontspannings-en Babymassage
Wilmie Thielen
Drunen

Psychotherapie
Een praktische, verhelderende en down-to-earth methode

Lijfwerk-Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie
Hester de Vries
Drunen

Reiki en magnetiseren
Kundalini Reiki en Angelic Healing

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer
Drunen

Zwangerschapsbegeleiding
Zwangerschapsreflexologie, Zwangerschapsyoga

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen
Loon op Zand

Voetzorg & Voetreflexologie
Resi Denis Voet-en Reflectie

Resi Denis Voet-en Reflectie
Resi Denis
Drunen

Homeopathie
Homeopathie Heusden

Homeopathie Heusden
Jacomijn Sarbach van Helvoort
Heusden

Dans & Beweging
Energetische dans

Els Spiekermann
Waalwijk

Counselling
Life Counselling

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer
Drunen

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Laogong Taijiquan en Qigong

Laogong Taijiquan en Qigong
Jan Boeren
Waalwijk

Coaching - Wandelcoaching
Artemis Lifecoaching

Artemis Lifecoaching
Merel Eveleens
Loon op Zand

Verzorgingsprodukten
zelfgemaakte kruidenprodukten uit de streek

tuinjoop.com
Joop Reichenfeld
's-Hertogenbosch

Medium
Paragnoste Medium Tarotiste Esther Jacobs

Paragnoste Medium Tarotiste Esther Jacobs
Esther Jacobs
Kaatsheuvel

Verzorgingsprodukten
Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans

Natuurlijk Marjon
Marjon van Erp-Kemps
Drunen

Haptonomie & Haptotherapie
Praktijk Channels hapto- en reflexzonetherapie

Praktijk Channels hapto- en reflexzonetherapie
Marlène Oving
Vlijmen

Wellness
Natuurgericht Schoonheidsspecialiste

Welzijnspraktijk Magna Mater
Willy Schippers
Drunen

Creativiteit
creatieve workshops

tuinjoop.com
Joop Reichenfeld
's-Hertogenbosch

Orthomoleculaire therapie
Harmonature - praktijk voor natuurgeneeswijzen

Praktijk Harmonature - natuurgeneeswijzen
Jeroen Postma
Vught

Astrologie
De Zonneklank, astrologie, klank en stemwerk

De Zonneklank
Marjan Vonk
Drunen

Ademtherapie Astrologie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Langstraat

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat