Inzamelingsactie Bewust Langstraat dec 2015 groot succes !

We werden geïnspireerd door de vele Voedselbank initiatieven in deze periode van feestdagen en lekkers op tafel en we werden geraakt door de noodoproep van de Kledingbank voor winterjassen. Op deze manier wilden we als bewuste ondernemers de mensen die afhankelijk zijn van de Voedsel- en Kledingbank, een hart onder de riem steken. Hartelijk dank aan al degenen die er met ons een succes van maakten afgelopen zondag 20 december 2015 tijdens het Dickens Festijn in Drunen!

Geef met je hart sprak mensen aan, het was fantastisch om zoveel te mogen ontvangen. Maar liefst 14 grote kratten voedsel en een halve bestelbus vol winterjassen was het resultaat. Samen staan we sterk!

Ben je nog niet toegekomen aan je kleding uitsorteren en doneer je nog graag kleding of huishoudtextiel? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat het alsnog via de Kledingbank in Den Bosch terecht komt bij de mensen die het hard nodig hebben! 

 

​​ 

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!