Coördinator

Coördinator van Bewust Langstraat worden?

Vanaf 2017 is Erwin Bot de [interim] coördinator van Bewust Langstraat vanuit het landelijk netwerk Bewust Netwerk. Ik zou het stokje graag weer doorgeven aan iemand, die ook in deze regio woont en werkt.

Bewust Netwerk is de organisator van lokale netwerken rondom Gezondheid, Welzijn, Persoonlijke Groei, Duurzaamheid en Maatschappelijk Ondernemen in heel Nederland.

Een lokaal bewust netwerk biedt een overzicht van de professionals (de leden) in een plaats of regio, die actief zijn op het gebied van bewustwording, duurzaamheid en gezondheid. Tevens organiseert een netwerk activiteiten voor de leden en voor belangstellenden.

Voor Langstraat zijn we op zoek naar een of meer enthousiaste ondernemer(s) en professional(s) die Bewust Langstraat wil gaan door ontwikkelen tot een vitaal netwerk en community.

Daarin willen samenwerken met Bewust Netwerk. Het kan zijn, dat je de complete rol van coördinator op je wilt nemen, het mag ook, dat je je wilt beperken tot een deel van de mogelijke werkzaamheden.

In alle gevallen en voor al je ideeën en initiatieven, kom ik graag met je in contact.


Missie en visie Stichting Bewust Netwerk


Bijdragen aan duurzaam, gezond en prettig (samen)leven.

Door:

 • Vindbaar en zichtbaar door website met overzicht van het aanbod van de leden;
 • Handig agendaoverzicht met activiteiten;
 • Nieuwsbrief met agenda en informatie;
 • Organiseren netwerk activiteiten voor aanbieders en evenementen voor belangstellenden.
   

Als Bewust Netwerk zien we dat het nodig is om vanuit een nieuw bewustzijn te gaan leven, waarin het niet meer gaat om eigen belang, maar om het algemene belang. Dan zijn geven en ontvangen één en is delen = vermenigvuldigen. Als iedereen doet waar hij/zij goed in is en dit vrij deelt met anderen, kan het leven zich optimaal ontwikkelen en gaan we duurzaam, gezond en prettig (samen)leven.


Als kandidaat coördinator van dit netwerk in Langstraat onderschrijf je de missie en visie van Bewust Netwerk van harte!
 


Jouw kwaliteiten

Om de missie van Bewust Netwerk in Langstraat te vervullen heb jij als kandidaat coördinator een aantal speciale kwaliteiten. Daardoor kun je het netwerk opbouwen tot een vitale community waarin mensen en mogelijkheden zichtbaar worden en waar samenwerking ontstaat en inspiratie stroomt.

Om dat te kunnen realiseren ben jij in staat om mensen enthousiast te maken voor je missie. Je bent assertief en sterk in verbindende communicatie. Mensen voelen dat jij dienstbaar bent aan de missie en een heldere visie hebt over hoe die droom te realiseren. Daarom willen ze graag met jou meedoen. Ook ben je service gericht. Je hebt er plezier in om je klanten goed en zorgvuldig te bedienen.

Daarnaast heb je nog een aantal aantoonbare praktische en zakelijke kwaliteiten, die nodig zijn om zelfstandig een succesvolle onderneming op te bouwen, zoals ervaring en vaardigheid in:

 • PR, Marketing & Sales
 • Teksten schrijven
 • Organiseren van evenementen
 • Administratie & Boekhouding
 • Computerwerkzaamheden
 • Overweg kunnen met social media

En tenslotte is het handig als je al een netwerk hebt in Langstraat en er al contact hebt met een aantal bewuste ondernemers.


Ondersteuning

Je wordt in de doorstart en uitvoering van Bewust Langstraat ondersteund door een ervaren coördinator en door het webteam van Bewust Netwerk. Bij hen kun je terecht met je vragen en zij zullen je adviseren en waar nodig ook praktisch helpen. 


Belangstelling?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie belangstelling om coördinator van Bewust Epe te worden? Dan ontvangen we graag van jou een korte CV en een motivatiebrief, waarin je aangeeft waarom je coördinator wilt worden van Bewust Langstraat.  En geef ook alvast globaal aan hoe jij het netwerk wilt gaan (door)ontwikkelen. 

Stuur je brief s.v.p. naar Bewust Netwerk

Je kunt natuurlijk ook eerst nog met ons contact opnemen om meer informatie te krijgen en om kennis te maken.

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!