Visie & Missie

Visie

Wat zien we nu?

De wereld is momenteel grotendeels gefocust op de buitenkant, het succes, de uiterlijke schoonheid en de materie. Innerlijke groei is voor velen een ver van hun bed show. Men besteedt er weinig tijd en aandacht aan. Zolang de mens niet in balans is, reflecteert dit ook aan de buitenkant.

We zien dat mensen conflicten hebben door opgelegde normen en belemmerende overtuigingen. Hierdoor is er meer angst, pijn, woede, verdriet, frustratie en agressie dan nodig. We hebben vaak geen tijd voor inzicht en zelfreflectie. Er wordt veelal gewerkt met een korte termijn visie en er is sprake van strijd en angst voor tekort.

Wat willen we zien?

Bewust Langstraat streeft naar een wereld van mensen met innerlijke rust. Wij gunnen mensen dat ze zich met plezier ontwikkelen om een liefdevol leven te leiden, bewust van hun waarde en bestemming. Een leven met het vertrouwen dat alles er al is en dat iedereen zijn eigen betekenis vindt.

Het Chinese spreekwoord stelt: ‘zo van binnen, zo van buiten; zo van buiten, zo van binnen’. Bewustwording is hiervoor essentieel.

Missie en merkbelofte

Wat willen wij betekenen?

Laat bewustwording leven!

In ons eigen leven hebben we gemerkt dat door meer bewustzijn de wereld om ons heen verbetert. We nemen de tijd om naar onze conflicterende normen en naar onze levenswijze te kijken. Daarnaast zijn we ieder op onze eigen manier, vanuit eigen kracht gestart met het vertalen van deze inzichten in acties. Ons persoonlijk leven is veranderd en verandert nog elke dag. Samen zijn we klaar om vanuit authenticiteit dit bewustzijn uit te dragen binnen de regio De Langstraat.

Bewust Langstraat maakt bewustwording toegankelijk, maakt duidelijk wat bewustzijn kan inhouden en welke rijkdom hier achter schuil gaat. We inspireren je en bieden overzicht. We helpen je op weg en we laten je ervaren. Zo vind je de vorm die het beste bij je past. We zijn als het ware een palet van talenten die mensen begeleiden om liefdevol en energiek in het leven te staan.

Zo laten wij bewustwording in de Langstraat leven!

 

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!