Homeopathie Heusden | Heusden

Mijn naam is Jacomijn Sarbach, ik werk al ruim 15 jaar als Klassiek Homeopaat. Daarnaast ben ik ook Cease-therapeut en Homeopatic Detox Therapeut. Daarnaast werk ik ook als Wijkverpleegkundige om ook mijn medische kennis goed op peil te houden.

De klassiek homeopaat prikkelt en vitaliseert met een passend homeopatisch middel het zelfgenezend vermogen van de patiënt waardoor het lichaam de kans krijgt te gaan reageren, waardoor een optimale gezondheid bereikt kan worden. Iedere behandeling is op de patiënt individueel afgestemd.

In deze moderne maatschappij staan we bloot aan allerlei schadelijke stoffen en krijgen we medicatie en vaccinaties, die een blijvende invloed hebben op het lichaam, waardoor we niet meer de oude kunnen worden. Als Homeopatic Detox therapeut ga ik de stoffen of medicatie ontstoren en geef ik daarnaast een homeopatisch middel om het proces te ondersteunen.

Homeopathie kan overal voor ingezet worden: zowel voor lichamelijke, emotionele als psychische klachten. Maar ook voor het vastlopen in levensprocessen zoals puberteit, volwassen worden, de overgang, eenzaamheid, het niet kunnen verwerken van een overlijden van een familielid etc. Samen kijken we dan wat er aan de hand is en gaan dit proces met Homeopathie ondersteunen.

Over Jacomijn Sarbach van Helvoort | Heusden


Foto 3 Jacomijn Sarbach van Helvoort Foto 1 Jacomijn Sarbach van Helvoort Klik om te vergroten

Homeopathie Heusden
Jacomijn Sarbach van Helvoort


Professionals in de categorie Homeopathie

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!