Resi Denis Voet-en Reflectie | Drunen

Resi Denis Voet-en Reflectie

Praktijk voor Ontspanning, Ontwikkeling en Ondersteuning. 

De unieke combinatie van VoetreflexPlus massage en NLP coaching is breed inzetbaar. Eenmalig, periodiek of langdurig, afhankelijk van de onderliggende vraag. 

Vitaliserende ontspanningsmassages: in mijn praktijk, tijdens een vriendinnenavond, op een beurs, evenement of open dag en natuurlijk heerlijk om regelmatig in te plannen in je zelfzorg pakket!

Als 'steuntje in de rug' bij het doorleven van diverse levensfasen en gebeurtenissen; het brengt je terug bij jezelf en dat wat belangrijk is voor jou. Voet-en Reflectie is er echt voor alle leeftijden.

Bij allerlei vaak langdurig bestaande klachten en symptomen als hoofdpijn, migraine, opvliegers, stijfheid en pijn in spieren en gewrichten etc. En ook voor ontspanning en ondersteuning bij kanker. 

 

Maar ook voor ontladen en opladen in de natuur, een bijzonder reflectiemoment in het groen, kun je bij mij terecht. Regelmatig organiseer ik in samenwerking met Wandelbewust stiltewandelingen met een wisselend thema. Deze vind je terug in de agenda van Bewust Langstraat. 

 

Dus.... toe aan jezelf? Voel je welkom :-)

 

Over Resi Denis | Drunen


Foto 3 Resi Denis Foto 2 Resi Denis Klik om te vergroten

Resi Denis Voet-en Reflectie
Resi Denis


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!