Lentiade 16 en 17 april 2016 - wat een saamhorigheid en inspiratie!

Tijdens de Voorjaarsfair Lentiade in april 2016 presenteerden we ons met maar liefst 16 professionals op allerlei gebied. Van stoelmassage tot reading met edelstenen of kaarten, informatie over Feng Shui en Neurofeedback, handmassage, biologische kruiden, planten en zaden, glaskunst, informatie over talent en energie, klankontspanning, tuinbeelden, aloë vera producten en dromenvangers maken. 

Het was even wennen aan het weer omdat het erg koud was voor de tijd van het jaar. Gelukkig bleef het droog en hebben we ook veel tijd buiten kunnen doorbrengen om de geïnteresseerden onder de bijna 7300 bezoekers te verwelkomen. Én we hebben onze bezoekers verwarmd! Er was onderling een prima sfeer, waardoor we de bezoekers inspireerden. Wat hebben we toch een mooie verbinding samen, het werd bijzonder genoemd door bezoekers die eenheid in verscheidenheid konden ervaren.  

We laten bewustwording echt leven door onszelf op de kaart te zetten. En zeker ook door zelf bewuster te worden in de verbinding met elkaar en door te leren van elkaar. 

Een foto impressie van ons allemaal:

Angelique, Anita, Anja, Carolina, Hanny, Joop, Karin, Léon,

Linda, Magda, Marjan, Marjon, Monique, Petra, Simone, Susan en Wendy. 

      

      

      

      

            

     

          

    

              

    

       

        

      

Winnaars van de Geluksloten actie

De winnaars van de geluksloten zijn bekend en worden persoonlijk per e-mail geinformeerd. We zijn heel erg blij voor de vele matches waar we zo voor kunnen zorgen. Alle prijswinnaars, geniet ervan! En voor iedereen die meedeed, van harte bedankt en tot een volgende keer!

 

Op 16 en 17 april dompelen we ons onder tijdens de Lentiade in de gemeente Heusden. Kom kennismaken met 13 talenten van Bewust Langstraat, die je laten proeven van wat ze als professional te bieden hebben. 

Land van de Lente

We zijn in onze regio bevoorrecht dat de 7e editie van de voorjaarsfair Lentiade wordt gehouden in de Poort van Heusden aan de rand van Drunen en Nieuwkuijk, bij velen bekend als het voormalige Land van Ooit. Het is een prachtig, beschut terrein met eeuwenoude bomen, idyllische lanen en kasteel d´Oultremont, ook wel het ´Roze Kasteel´ genoemd. Een aantal bewuste ondernemers zal zich tijdens het evenement presenteren in de Bewust Langstraat stands. Je kunt 'proeven' van yoga, klankschalen, stoelmassage, het ontdekken van energie of talent, meer te weten komen over sjamanistisch tuinieren en nog veel meer op zaterdag 16 en zondag 17 april.

Jaarlijkse uitje

De voorjaarsfair Lentiade is inmiddels jaarlijks voor duizenden bezoekers met lentekriebels een 'must'. Shop bij 150 standhouders van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, dames-, heren- en kindermode, brocante, kunst, beauty, woon- en tuindecoratie, gadgets, sieraden en culinaire of biologische streekproducten.

En niet te vergeten, je kunt er kennismaken met een groot aantal van onze ondernemers. Ze laten je proeven van hun behandelingen waarmee je je lekkerder in je vel kunt voelen. Heerlijk om het voorjaar mee te beginnen, toch?

Beleef een zeer gevarieerd, gezellig dagje uit vol live muziek, bijzondere verhalen, ridders met briesende paarden en brekende lansen, indrukwekkende roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren en geniet van de vele activiteiten voor jong én oud. Ook ontbreekt het Foodcourt niet waar een bont gezelschap van kleurrijke keukens op wielen de meest smakelijke gerechten,vers fruit en gezonde shakes uit alle windstreken verkopen. 

Beleef, shop, proef en geniet

Het gaat een sfeervolle belevenis worden door de bijzondere locatie, grote verscheidenheid aan deelnemende bedrijven, bijzondere shows, live muziek en verrassende activiteiten!  Onze 2 stands herken je aan dit spandoek: 

Kom je ook? Bestel je kaarten vooraf met 40% korting via deze link !

                  

Workshops Bewust Langstraat leden in onze Theater tent

Programma zaterdag 16 april 

 

Op zaterdag 16 april starten we om 10.30-11.30 uur met 

Angelique Heddes - Atelier Roodbont 

Ontmoet Angelique op zaterdag en zondag.

     
 

Workshop: Maak je eigen Dromenvanger

Een dromenvanger ken je vast wel; een ring versierd met bijvoorbeeld draad, veertjes en kralen, die je kunt ophangen om je kwade dromen te vangen. Het is heel leuk om die zélf eentje te maken. We gaan dat doen met onder andere spulletjes uit de natuur. 
Alle leeftijden, als je 8 jaar of ouder bent, kun je het vast helemaal alleen, ben je jonger, dan is het handig als je hulp meeneemt.

Max. 18 personen. 
Bijdrage: 5 euro per persoon.

 

Zaterdag 16 april 11.45-12.45 uur 

Anita Tijkorte - Yoga Heusden 

Ontmoet Anita op zaterdag.

    

 

Workshop: Yoga en Ademwerk

Deze workshop is een combinatie van yoga en ademwerk. Yoga maakt dat je echt landt en bewust wordt van je lijf. De ademsessie maakt dat je je écht vrij voelt en een unieke ontspanning ervaart.  
Een perfect moment om er even in te stappen en voor jezelf te kiezen.
Max. 8 personen. 
Bijdrage: 5 euro per persoon.

 

Zaterdag 16 april 13.00-14.00 uur

Marjan Vonk - De Zonneklank 

Ontmoet Marjan op zaterdag en zondag.

      

 

Workshop: Klankontspanning

Ben je toe aan een momentje van rust? Wil je even ontsnappen aan de hectiek van alledag? Kom dan genieten van een Klankontspanning. Laat je meedrijven op de klanken van akoestische instrumenten zoals, klankschalen, oceandrum, rainstick, ratels en stem. Je komt in het hier en nu en vergeet voor een moment de wereld om je heen. Tijdens deze onderdompeling in de klank raak je diep ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk en emotioneel. Door Marjan Vonk - Soundfulness Klankwerker.

Max. 12 personen.
Bijdrage: 5 euro per persoon.

 

Zaterdag 16 april 14.15-15.15 uur 

Magda Verwey - Benedicta Spiritueel Ontmoetingscentrum 

Ontmoet Magda op zaterdag en zondag.

   


Vertelling: “Help… ik zie, voel en hoor”

Wat is energie of spiritualiteit in de hedendaagse maatschappij? Magda neemt je mee in haar vertelling over belevenissen en ervaringen. Waarom is de één gevoeliger en heeft de ander daar meer last van? Er is ruimte voor vragen en eigen belevenissen naast de bijzondere vertellingen vanuit humor en op eigenwijze door Magda. 

Max. 20 personen. Gratis.
 

Zaterdag 16 april 15.30-16.30 uur 

Léon van Rijswijk - Sir.Green - Léon van Rijswijk

Ontmoet Léon op zaterdag en zondag.

 

    


Open Lezing: "Creëer je eigen Tuin der Lusten"

Wist je dat een tuin gevuld met sierlijke bloemen en veel groen je minder tijd en geld kost dan tegels en een gazon? Het kleuren- en geurenpalet trekt diverse vogels, vlinders en insecten aan. Dit levende schouwspel voltrekt zich iedere dag weer voor uw neus. Het biedt de optimale ontspanning voor uw gezin en uzelf. Tuinieren is een weldaad voor lichaam en geest. Lekker genieten van de elementen aarde, water, vuur en wind. Smakelijk eten van uw eigen geteelde kruiden en groenten. Een onderhoudsvriendelijke tuin die leeft. Wilt u zelf zo’n levende tuin ervaren? 

Kom naar de open lezing en proef de lente - letterlijk en figuurlijk - tegenover het Roze Kasteel. 
Ook bent u bij Sir.Green aan het juiste adres voor de aankoop van verse kruiden en planten voor uw tuin. 

Léon vertelt je ook graag meer over de kracht van verse Wasabi - Puur Natuur!
De lezing is gratis bij te wonen, hoe meer zielen hoe meer vreugd :-)

 

Programma zondag 17 april 

 

Op zondag 17 april starten we weer om 10.30-11.30 uur met 

Angelique Heddes - Atelier Roodbont 

Ontmoet Angelique op zaterdag en zondag.

    


Workshop: Maak je eigen Dromenvanger

Een dromenvanger ken je vast wel; een ring versierd met bijvoorbeeld draad, veertjes en kralen, die je kunt ophangen om je kwade dromen te vangen. Het is heel leuk om die zélf eentje te maken. We gaan dat doen met onder andere spulletjes uit de natuur. 
Alle leeftijden, als je 8 jaar of ouder bent, kun je het vast helemaal alleen, ben je jonger, dan is het handig als je hulp meeneemt.

Max. 18 personen kunnen deelnemen.
Bijdrage: 5 euro per persoon.

 

Zondag 17 april 11.45-12.45 uur 

Carolina van Rooy - Coach Caro

Ontmoet Carolina op zondag.

  

Workshop Talent: Wat is talent en benoem je talent

Je talent is je meest kostbare bezit. Ieder mens ís een uniek talent. Wij zijn van nature allemaal ergens opvallend goed in. Dat 'iets', in één woord benoemd, is een krachtige bron van eigenwaarde. Een bron die aanzet tot zelfsturing, creativiteit en voldoening in je werk.
Max. 20 personen.  
Bijdrage: 5 euro per persoon.

 

Zondag 17 april 13.00-14.00 uur 

Magda Verwey - Benedicta Spiritueel Ontmoetingscentrum 

Ontmoet Magda op zaterdag en zondag.

  


Vertelling: “Help… ik zie, voel en hoor”

Wat is energie of spiritualiteit in de hedendaagse maatschappij? Magda neemt je mee in haar vertelling over belevenis en ervaringen. Waarom is de één gevoeliger en heeft de ander daar meer last van? Er is ruimte voor vragen en eigen belevenissen naast de bijzondere vertellingen vanuit humor en op eigenwijze door Magda. 

Max. 20 personen. Gratis.
 

Zondag 17 april 14.15-15.15 uur

Marjan Vonk - De Zonneklank

Ontmoet Marjan op zaterdag en zondag.

  

Workshop: Klankontspanning

Ben je toe aan een momentje van rust? Wil je even ontsnappen aan de hectiek van alledag? Kom dan genieten van een Klankontspanning. Laat je meedrijven op de klanken van akoestische instrumenten zoals, klankschalen, oceandrum, rainstick, ratels en stem. Je komt in het hier en nu en vergeet voor een moment de wereld om je heen. Tijdens deze onderdompeling in de klank raak je diep ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk en emotioneel. Door Marjan Vonk - Soundfulness Klankwerker.
Max. 12 personen.
Bijdrage: 5 euro per persoon.

 

Zondag 17 april 15.30-16.30 uur

Léon van Rijswijk - Sir.Green - Léon van Rijswijk

Ontmoet Léon op zaterdag en zondag.

    


Open Lezing: "Creëer je eigen Tuin der Lusten"

Wist je dat een tuin gevuld met sierlijke bloemen en veel groen je minder tijd en geld kost dan tegels en een gazon? Het kleuren- en geurenpalet trekt diverse vogels, vlinders en insecten aan. Dit levende schouwspel voltrekt zich iedere dag weer voor uw neus. Het biedt de optimale ontspanning voor uw gezin en uzelf. Tuinieren is een weldaad voor lichaam en geest. Lekker genieten van de elementen aarde, water, vuur en wind. Smakelijk eten van uw eigen geteelde kruiden en groenten. Een onderhoudsvriendelijke tuin die leeft. Wilt u zelf zo’n levende tuin ervaren? 
Kom naar de open lezing en proef de lente - letterlijk en figuurlijk - tegenover het Roze Kasteel. 
Ook bent u bij Sir.Green aan het juiste adres voor de aankoop van verse kruiden en planten voor uw tuin. 

Léon vertelt je ook graag meer over de kracht van verse Wasabi - Puur Natuur!
De lezing is gratis bij te wonen, hoe meer zielen hoe meer vreugd :-)

 

Kennismaking met ons in de Presentatie Tent ernaast:

Anja Disseldorp van Praktijk Anja Disseldorp

Ontmoet Anja op zaterdag en zondag.

  

 

Healing en Coaching op alle gebieden van je leven. Terug naar je basis van rust en vertrouwen. Gespecialiseerd in het plaatsen van de Virtuele Maagband, de Soul Key methode (een reis naar het tussen leven). En ondersteuning op het gebied van gezondheid en welzijn door het gebruik van essentiële oliën.

Op de Lentiade laat Anja je kennismaken met de zuivere essentiële oliën door het geven van handmassages waarbij ze intuïtief twee oliën kiest, die op dit moment voor jou de juiste ondersteuning bieden.

 

Angeliqe Heddes van Atelier Roodbont 

Ontmoet Angelique op zaterdag en zondag.

         

Atelier Roodbont zal tijdens de Lentiade bijzondere tuinbeelden verkopen die gemaakt zijn van Powertex. Op afspraak zijn deze beelden ook zelf te maken tijdens een workshop in het atelier in Elshout.

 

Benedicta Spiritueel Ontmoetingscentrum - St. Michielsgestel

Ontmoet Magda Verwey op zaterdag en zondag. 

        

Het centrum bevindt zich in een eeuwenoude gebied. Het is dé plek waar mensen samen kunnen komen om allerlei activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling te beleven. De activiteiten zijn voor jong en oud, mensen kunnen elkaar ontmoeten door middel van koffie ochtenden, spiritueel geraakt worden door verhalen en belevenissen tijdens bezinningsochtenden. De open cirkel bijeenkomsten hebben als doel om jezelf spiritueel te ontwikkelen, door middel van meditaties en oefeningen en ook voor professioneel advies. Diepte-ontspanning, (trance)healing, readings, lezingen, workshops, spirituele wandelingen en nog veel meer. Een veilig samenkomen, verbinding en ontwikkelen staan centraal. Voor trainingen en coaching ben je bij “Benedicta” op de juiste plek.

 

Hanny Verheijden - Feng Shui Visie 

Onmoet Hanny op zaterdag en zondag. 

  

 

Wil je ook een inspirerende woon -en werkomgeving voor meer vitaliteit, harmonie en succes?

Wist je dat je woning, werkplek of bedrijfspand een enorme invloed op je leven kan hebben?

Hanny heeft het het dan over je algemeen welzijn met het accent op je gezondheid, vitaliteit, balans en succes.

Feng Shui is een duizenden jaren oude kunst en wetenschap, die het effect van een omgeving op je welzijn  bestudeert en remedies geeft om de balans te herstellen voor meer voorspoed en geluk.

Verhoog je levenskwaliteit en levensgeluk  door een Qi-Mag Feng Shui consult. Ook voor persoonlijke consulten ,lezingen, workshops en trainingen. Ik geloof in een holistische aanpak waarin de mens centraal staat. Het energetisch schoonmaken van  mensen, panden en grondstukken behoort ook tot mijn werkzaamheden, waarin technologische straling wordt meegenomen. 

Hanny zet zich graag in om ook jouw leven en werk positief te beïnvloeden.

 

Joop Reichenfeld - Tuinjoop

Ontmoet Joop op zondag.

    

Biologische zaden, kruidenprodukten en thee 

Joop Reichenfeld maakt pure, natuurlijke kruidenproducten, zoals kruidenthee, lippenbalsem, creme, zalf en zeep. Allemaal puur natuur. De kruiden worden geplukt in eigen tuin en omgeving van 's-Hertogenbosch.

Ook verzamelt Joop groente-, bloemen- en kruidenzaadjes uit eigen tuin en omgeving, natuurlijk opgegroeid zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. De zaadjes zijn verpakt in kleine zakjes, speciaal voor veel biodiversiteit in de kleine tuin, per setje van 6 te koop.

 

Karin Scheltens - Orgid Pure Mens Gezondheid en Ontwikkeling

Ontmoet Karin op zaterdag en zondag.

         

 

Reading, een moment voor jezelf, aandacht voor JOU

Hoe staat het met jouw rust-relax-geniet gehalte in jouw leven? Breng jij makkelijk balans aan in je leven of ben je vaak aan het balanceren in de hectiek van je dagelijkse leven? En wil je daar iets mee, maar je weet niet hoe? Dat hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

Wil je even kort pauzeren op deze leuke Lentiadedag, tussen het wandelen door? Dat komt goed uit. Vandaag is jouw dag! Moment voor jezelf, aandacht voor jou. Begin van de lente.

Kies een edelsteen of vertel Karin waar je het meeste van houdt. Stel dan je vragen en Karin zal ze zorgvuldig, aan de hand van jouw energie beantwoorden. Als toegift kun je even lekker ontspannen door een korte aanraking. Of gewoon even alleen de korte aanraking, kan ook...

Voel dan het verschil. En ga dubbel genieten die dag! En nogmaals, het kan ook zo simpel zijn.

1 of max. 2 personen per keer. Bijdrage per steen 5 euro. 

 

Marjon van Erp - Natuurlijk Marjon

Ontmoet Marjon op zaterdag en zondag.

    

 

Aloë vera, bijenproducten en voedingssupplementen op natuurlijke basis 

Ontdek de kracht van aloë vera en breng je darmen in balans. Het voorjaar is bij uitstek geschikt om je darmen te reinigen. Dat kan op een hele milde manier door dagelijks aloë vera gel te drinken. Door te starten met een 9-daags reinigingsprogramma geef je je lichaam een boost qua energie. Door de voedende en helende eigenschappen van de gel bevorder je het zelfherstellend vermogen van je lichaam, verbeter je je immuunsysteem en voel je je veel fitter. Als aanvulling op de gel en je voeding kun je ook bijenpollen gebruiken voor een 'niesvrij' voorjaar. En met de cremes en persoonlijke verzorgingsproducten kun je optimaal het hele jaar door. 

 

Monique van Boven Kaarsmaker - Praktijk de huiskamer voor inzicht 

Ontmoet Monique op zaterdag en zondag.

  

 

Neurofeedback: de weg naar optimaal functioneren en welzijn

Neurofeedback is een training die toegankelijk is voor iedereen: het is een ontspannen training die weinig van je vraagt, waardoor het uitermate geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen, ongeacht je klachten. De neurofeedback trainingen bevorderen transformatie en brengen innerlijke rust. Het helpt je een stap verder te zetten in je persoonlijke ontwikkeling, belemmerende factoren te verminderen en je leven te gaan leven zoals jij dat wilt. Het helpt je oude patronen los te laten die niet (meer) bij je passen. Hierdoor kun je makkelijker goede keuzes maken die werkelijk bij jou passen. Je gaat lekkerder in je vel zitten, je krijgt een groter gevoel van controle over je eigen leven en je kunt (weer) volop van het leven genieten! Monique laat je zien hoe Neurofeedback werkt.  

 

Petra Fassotte - Studiofassotte - o.a. grafisch en glaskunst

Onmoet Petra op zaterdag en zondag. 

  

 

Petra laat diverse kunstobjecten zien, van glas in lood en tiffany. Je kunt ook glaskunst bij haar kopen tijdens de Lentiade.

Is licht een essentieel onderdeel in de inrichting van je huis of tuin?
Studiofassotte voor op maat gemaakte en glas in lood ramen en binnen / buitenlampen
Of ben je op zoek naar op maat gemaakte presentatievormen voor je eigen bedrijf?
Uniciteit en kernwaarden, van uw bedrijf, op maat vormgegeven, voor optimaal resultaat.

Daarnaast biedt ze een blik op de mogelijkheden van haar workshops.

 

Wendy Post - BlijVitaal 

Ontmoet Wendy op zaterdag. 

 

    

 

Life Coach & Stoelmassage

Maak kennis met stoelmassage en met Wendy Post life coach.

Stoelmassage is een ontspanningsmassage die op een speciale stoel wordt gegeven. Deze massage is gebaseerd op drukpunttechniek. Wendy laat je graag kennismaken met deze effectieve massage van 15 minuten.

Naast stoelmasseur is Wendy life coach. Dit doet ze op Holistische wijze: ze kijkt niet alleen naar het mentale of psychische deel maar naar jouw totale lichaam.

Als er voldoende ruimte en rust voro is, dan geeft ze wellicht ook een korte Body Drum Release sessie. Vraag er gerust naar. 

Bijdrage per massage of Body Drum Release sessie 5 euro. 

 

We verheugen ons erg op je komst :-)

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de Lentiade! 

Onze Professionals

Jeroen Postma

Orthomoleculaire therapie
Harmonature - praktijk voor natuurgeneeswijzen

Praktijk Harmonature - orthomoleculaire therapie
Jeroen Postma
Berkel - Enschot

Jan Boeren

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Laogong Taijiquan en Qigong

Laogong Taijiquan en Qigong
Jan Boeren
Waalwijk

Esther  Jacobs

Medium
Paragnoste Medium Tarotiste Esther Jacobs

Paragnoste Medium Tarotiste Esther Jacobs
Esther Jacobs
Kaatsheuvel

Verzorgingsprodukten
Verzorgingsproducten op aloë vera basis en aloë vera dranken voor meer balans

Natuurlijk Marjon
Marjon van Erp-Kemps
Drunen

Haptonomie & Haptotherapie
Praktijk Channels hapto- en reflexzonetherapie

Praktijk Channels hapto- en reflexzonetherapie
Marlène Oving
Vlijmen

Coaching - Wandelcoaching
Merel Eveleens Coaching & Begeleiding

Merel Eveleens Coaching & Begeleiding
Merel Eveleens
Loon op Zand

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflex / AromaTouchmassage

Praktijk Hidio
Ans van Erve
Tilburg

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk SOL - Intuïtief coach & therapeut

Praktijk SOL
Franca van der Linden
Helvoirt

Reiki en magnetiseren
Kundalini Reiki en Angelic Healing

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer
Drunen

Voetreflexologie & Voetzorg
Resi Denis Voet-en Reflectie

Resi Denis Voet-en Reflectie
Resi Denis
Drunen

Yoga
ZwangerschapsYoga, kinderyoga en Yoga voor de allerkleinsten

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen
Loon op Zand

Feng Shui
Qi-Mag Feng Shui

Feng Shui Visie
Hanny Verheijden
Tilburg

Natuurgeneeskunde
yoga, mindfulness en natuurgeneeskunde

Ananda
Marlies van Son
Vlijmen

Vrouwenspiritualiteit
Bewustwording en heling door en sjamanistische healingen, coaching, dagtrainingen en opleiding

IngerMarlies - Huis voor Vrouw en Wijsheid
IngerMarlies Leeuwenburgh
Waalwijk

Coaching - Lifecoaching
Coaching en Counseling vanuit het hart

Bureau Hartwerk
Annemarie de Vrieze
Drunen

Coaching - Kindercoaching
Kindercoaching

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer
Drunen

Homeopathie
Homeopathie Heusden

Homeopathie Heusden
Jacomijn Sarbach van Helvoort
Heusden

Counselling
Life Counselling

Karuna
Katja van Kasteren-de Veer
Drunen

Dans & Beweging
Energetische dans

Els Spiekermann
Waalwijk

Ademtherapie
Niks moet, alleen ademen is verplicht

In Verbondenheid
Naveen Devos
's-Hertogenbosch

Coaching - Diverse Coaching
De Zonneklank, coaching door middel van astrologie, NLP en klank

De Zonneklank
Marjan Vonk
Drunen

Coaching - Loopbaancoaching
Coach Caro, loopbaanbegeleiding voor vrouwen die vanuit hun talent willen werken

coach caro
Carolina van Rooy
's-hertogenbosch

Coaching - Diverse Coaching
(Nieuwe Tijds) Kindercoach, hsp coach, Ouder- en gezinscoaching

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen
Loon op Zand

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire therapeut volgens de pni, Voedingscoach en Hormoonfactor trainer

Brands Balance
Nina Brands
Drunen

Voetreflexologie & Voetzorg
Praktijk voor voetreflextherapie en coaching Friendly Reflex

Friendly Reflex
Mieke de Vriend
Sprang-capelle

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!