Bewust Gezond Beurs 21 april in Drunen

Tweede editie op 21 april in Drunen

Bewust Gezond Beurs voorziet in behoefte

 

Steeds meer mensen kiezen heel bewust voor een zo gezond mogelijke levensstijl. Voor degenen die daarbij graag wat hulp willen krijgen van gedreven regionale professionals, is er de Bewust Gezond Beurs op zondag 21 april in Cultureel Centrum De Voorste Venne in Drunen. Dat is de perfecte manier om kennis te maken met een scala aan mogelijkheden op dit gebied. Ongeveer 40 standhouders laten graag aan jong en oud zien wat zij te bieden hebben. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is de toegang gratis.

Er zijn heel veel verschillende manieren om bewust op een gezonde manier door het leven te gaan. Hoewel heel wat mensen hierin hun eigen weg zoeken, kan het heel verrassend zijn om eens te proeven van wat je nog niet kent. De gratis toegankelijke Bewust Gezond Beurs maakt zo’n ontdekkingstocht erg makkelijk. Zo’n 40 standhouders – allemaal afkomstig uit de regio Waalwijk/’s-Hertogenbosch/Tilburg – bieden een kijkje in de keuken van hun zeer diverse producten en diensten: van voedingssupplementen tot energetische therapie, van massage tot healing en van sportbegeleiding tot schoonheidsbehandeling. Bezoekers van de beurs kunnen geheel vrijblijvend meer te weten komen over de achtergronden van de middelen en therapieën. Ook worden demonstraties en korte proefbehandelingen gegeven.

Groeiende belangstelling

De organisatie van de Bewust Gezond Beurs merkt groeiende belangstelling.  Waren er vorig jaar, bij de eerste editie, 25 standhouders, nu zijn dat er 40 en is een grotere zaal gehuurd. Bovendien wordt verwacht dat het aantal bezoekers flink zal toenemen. Daarbij richt de organisatie zich nadrukkelijk op mensen van álle leeftijden, waaronder ouders met (jonge) kinderen. De producten en diensten van de exposanten zijn namelijk vaak ook voor kinderen zeer geschikt.

Impressie Bewust Gezond Beurs 2012

In de bijlage vind je een foto door Jeroen van Kan die een impressie geeft van de Bewust Gezond Beurs in 2012.

Wethouder opent

De Bewust Gezond Beurs 2013 wordt op zondag 21 april om 11.00 uur officieel geopend door de Heusdense wethouder Wim van Engeland. Vervolgens hebben bezoekers tot 16.00 uur de tijd om zich op de hoogte te laten stellen van wat de standhouders te bieden hebben. Plaats van handeling is Cultureel Centrum De Voorste Venne aan het Anton Pieckplein 100 in Drunen.

Meer informatie - Like je ons ook?

www.bewustlangstraat.nl/bewustgezondbeurs. We zijn ook te volgen op Twitter: @bwstlangstraat en via Facebook: Bewust Gezond Beurs pagina en evenement. Like je ons ook?