Nieuwsbrief september 2013 - Uitnodiging Kletscafé 24 oktober

De langste dag van dit jaar ligt al weer achter ons. We kijken terug op een prachtige (na)zomer. De boeren hebben geoogst. Voor ons is het ook tijd om te “oogsten”. Tijd om onze eigen situatie te bekijken. Tijd om te kijken wat overgebleven is van wat er eerder dit jaar is “gezaaid”…

Bewust Gezond Beurs 2014 - vooruitblik

De organisatie van Bewust Langstraat kan terugkijken op een zeer geslaagde en goed bezochte beurs 2013 in de Voorste Venne in Drunen. Dit vraagt om een vervolg. De datum is dan ook al bekend: 6 april 2014.  Als je nú al weet dat je mee wilt doen, kun je alvast met de voorinschrijving meedoen via info@bewustlangstraat.nl. Dan ben je verzekerd van een plek. Deelnemers van Bewust Langstraat hebben voorrang en ontvangen een korting.

Kletscafé

Bewust Langstraat is opgericht om bewuste ondernemers met elkaar te verbinden en ervoor te zorgen dat we met al onze eigen gaven en talenten zichtbaar zijn in onze eigen regio. Ons voorstel is om regelmatige groepsbijeenkomsten te organiseren, waarin we met elkaar kunnen brainstormen over hoe, wat, waar en waarom.

Vanuit deze gedachte gaan we met enige regelmaat een “kletscafé” organiseren waar alles kan en mag (gezegd worden). Wil jij je bedrijf presenteren of een andere bijdrage leveren? Laat het ons weten!

Eerste Kletscafé

Het eerste kletscafé is gepland op donderdagavond 24 oktober vanaf 19.30 uur bij Eetcafé De Klinkert in Drunen om 19.30 uur aan de Klinkert 1 in 5151 RD Drunen. De avond heeft een informeel karakter. We zullen jullie bijpraten over Bewust Langstraat, verder is er voldoende gelegenheid om onderling bij te kletsen en te netwerken. Toegang gratis voor deelnemers Bewust Langstraat. Aan overige belangstellenden vragen we een bijdrage van Є 5,- inclusief 1 consumptie (koffie/thee). Wel even aanmelden graag via info@bewustlangstraat.nl !

Ideeën

Idee 1: bijvoorbeeld een familieopstelling voor Bewust Langstraat: Wat heeft BL nodig? Wat zoeken cliënten die woonachtig zijn in onze regio? Hoe kunnen wij daarin tegemoet komen? Tweede vraag is natuurlijk: wie o wie is professioneel geschoold in Familieopstellingen en wil zich hiervoor aanmelden?

Idee 2: Wil jij voor bezoekers een workshop of een andere presentatie/demonstratie tijdens de volgende Bewust Gezond Beurs organiseren? Meld je aan!

Nog andere voorstellen en/of ideeën? Laat het ons weten!

Groei Bewust Langstraat

Bewust Langstraat is inmiddels uitgegroeid tot 25 deelnemers. Wat ons betreft mag dit nog verder groeien. Heb je ideeën over hoe we kunnen groeien of wil je ambassadeur zijn? Wij zijn benieuwd naar jullie reacties !