Uitnodiging Kletscafé 24 oktober vanaf 19.30 uur in Drunen, kom je ook?

Kom je ook?

Voor diegenen die zich al aangemeld hebben, je bent van harte welkom volgende week bij ons Kletscafé. Breng je graag een introducé mee? Dat kan !

Als je er ook bij wilt zijn, meld je dan even aan via een mail naar info@bewustlangstraat.nl. Dank je !

Kletscafé

Bewust Langstraat is opgericht om bewuste ondernemers met elkaar te verbinden en ervoor te zorgen dat we met al onze eigen gaven en talenten zichtbaar zijn in onze eigen regio. Ons voorstel is om regelmatige groepsbijeenkomsten te organiseren, waarin we met elkaar kunnen brainstormen over hoe, wat, waar en waarom.

Vanuit deze gedachte gaan we met enige regelmaat een “kletscafé” organiseren waar alles kan en mag (gezegd worden). Wil jij je bedrijf presenteren of een andere bijdrage leveren? Laat het ons weten!

Eerste Kletscafé

Het eerste kletscafé is gepland op donderdagavond 24 oktober vanaf 19.30 uur bij Eetcafé De Klinkert in Drunen aan de Klinkert 1 in 5151 RD Drunen. De avond heeft een informeel karakter. We zullen jullie bijpraten over Bewust Langstraat, over de Bewust Gezond Beurs van dit jaar, over de plannen voor volgend jaar, over ambassadeurs en een agenda. Verder is er voldoende gelegenheid om onderling bij te kletsen en te netwerken.

Toegang gratis voor deelnemers Bewust Langstraat. Aan overige belangstellenden vragen we een bijdrage van Є 5,- inclusief 1 consumptie (koffie/thee). Wel even aanmelden graag via info@bewustlangstraat.nl !

Het idee van een familie opstelling voor Bewust Langstraat wordt verder uitgewerkt en gaat in ieder geval tijdens een andere avond plaats vinden. Wij vinden het fijn dat we van diverse kanten een reactie ontvingen van professionals die ons daarbij willen helpen.