Nieuwsbrief Lente - Kletscafé - Geef jezelf energie

Lente / nieuw leven

We raakten geïnspireerd door de vraag van de Scherper welk gedicht wij kiezen over het thema voorjaar / nieuw leven. Wij laten je meegenieten met het gedicht van Gert Haans, genaamd Lenteleven:

De zon kietelt de bomen

Omarmt ze met zijn stralen

De bron van alle sapstromen

Doet het lenteleven indalen

In de schoot van moeder natuur

Een kiem, een kalfje, een nest

Zo is het leven puur

Zo vind ik het best.

Puur is één van de kernwaarden van Bewust Langstraat

Wij vinden het belangrijk om voor iemand van betekenis te zijn. Wij willen mensen echt begeleiden en kiezen er daarom ook voor om mensen altijd de weg te wijzen naar degene die hen het beste kan ondersteunen.

Andere kernwaarden, waar je ons aan kunt herkennen, zijn: Inspirerend, Liefdevol en Verbindend.

Kletscafé

Wil je met ons kennismaken, kom dan eens naar het volgende Kletscafé aanstaande dinsdag 15 april. We zullen dan onze ambitie met je delen. Om bewustwording te laten leven in De Langstraat gaan we gezamenlijk 7 activiteiten ontwikkelen, daarover later meer. 

Tijdens het Kletscafé kunnen bewuste ondernemers elkaar ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen. De avond heeft een informeel karakter. Breng gerust je visitekaartjes, flyers of uitnodigingen voor workshops of lezingen mee. Graag tot dan!

De daaropvolgende data zijn 21 mei en 26 juni. Zie ook de agenda.

Kennismaking met onze leden: Geef jezelf energie

Graag wil ik mezelf, Marieke Bogaert - van Dinter, in deze nieuwsbrief voorstellen. Onder de praktijknaam Geef jezelf energie ben ik volop bezig om mensen zich bewust te laten worden van manieren om zichzelf meer of betere energie te geven. Ooit ben ik in Drunen gestart met beweging (tai chi - qigong) en voeding (Chinese en orthomoleculaire voedingsleer). Dit zijn voor mij de meest fysieke manieren om je energie te beïnvloeden. 

Gaandeweg is daar steeds meer intuïtie en woonomgeving bijgekomen. Mensen leren om dicht bij zichzelf ofwel dicht bij huis te blijven, vind ik in onze extraverte maatschappij zeer belangrijk. 

Ondertussen ben ik naar Tilburg, de Reeshof verhuisd. En geef ik bij mij thuis tai chi- qigong les, workshops en consulten. Voor meer informatie nodig ik je uit eens te kijken op Geef jezelf Energie.

Op zoek naar ruimte voor een workshop? Informeer eens bij:

Atelier Winterdijk30b is gelegen aan de pittoreske Winterdijk in Waalwijk. Er zijn diverse ateliers voor kunstenaars en ambachtlieden gevestigd, verder is er een antiquarische boeken- en platenwinkel en een expositieruimte. In de weekenden worden er kleine maar kwalitatief hoogstaande muziek-, vertel- en theateroptredens verzorgd.

Alles in Atelier Winterdijk30b draait om ambachtelijk werk, kleinschaligheid, duurzaamheid en persoonlijkheid. Wat mensen hier maken en voor elkaar krijgen, heeft een ziel. Of het nu gaat om producten, kunst of optredens, workshops of lezingen, alles komt voort uit passie en gedrevenheid. In de avonduren is de sfeervolle ruimte beschikbaar voor lezingen, presentaties en workshops. Ook is er nog ruimte beschikbaar voor creatieve mensen die zich bijvoorbeeld bezighouden met het vervaardigen van meubels, mode, sieraden, accessoires, vintage en we bieden graag plaats aan bijvoorbeeld een biologische groentewinkel.

Kijk voor meer informatie op www.atelierwinterdijk30b.nl; mail naar info@atelierwinterdijk30b.nl of bel met IngerMarlies Leeuwenburgh 06-28833156.