Agenda Bewust Langstraat en uitnodiging Proeverij

De professionals van Bewust Langstraat wensen je 

een inspirerend, liefdevol, bewust en gezond nieuwjaar!

Aan het begin van elke maand ontvang je onze agenda voor de komende periode. Zo zie je op welke momenten je terecht kunt bij onze leden voor workshops, cursussen, lezingen en andere activiteiten die de professionals organiseren om bewustwording te laten leven. In de agenda voor de komende maanden staan weer mooie en verrijkende initiatieven, is er iets voor je bij?

Proeverij van workshops Bewust Langstraat op zondag 1 maart 

Tijdens de Proeverij kun je je door onze professionals laten inspireren met een divers aanbod, je kunt als het ware proeven van wat we te bieden hebben. 12 Aangesloten professionals zullen deze middag een workshop of lezing verzorgen, die in het teken staat van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid. Daarnaast zullen 2 professionals zorgen voor een gezamenlijke opening en een slot. 

Het zal een afwisselend programma zijn van 3 parallelle workshops van 40 minuten. Je kunt daarbij denken aan een bewegingsles, een lezing over meditatie en mindfulness, diverse massages, een creatieve workshop of een presentatie over voeding. Het precieze programma wordt nog bekend gemaakt. 

Een greep uit de reacties op de vorige Proeverij: thuis komen, delen verrijkt, je voelt verbondenheid, verrassend al die talenten, samen zijn geeft energie, het gaf een fijn gevoel, er was een prettige sfeer in een veilige omgeving en er was ruimte voor een korte pauze tussendoor. Het was in één woord FANTASTISCH, een cadeautje ! 

Spreekt dat jou aan en wil je ook eens proeven van onze talenten, geef je dan zo snel mogelijk op want het aantal deelnemers is maximaal 40 personen. Voor aanmelding zie Proeverij in de agenda.