Bewustwordingsnieuws maart - kennismaking met Riki van der Gouw en volop activiteiten !

Glimlach

De lente en de zomertijd zijn begonnen en de natuur is volop bezig om tot groei en bloei te komen. Er komen vast ook weer zonnestralen bij en dat maakt de meeste mensen weer vrolijker. Misschien dat er door het zien van deze poster ook een brede glimlach op jouw gezicht verschijnt :-)

Terugblik Workshop Proeverij zondag 1 maart

We beleefden samen met bijna 40 mensen een inspirerende en mooie middag in de Aleph. Uit de belevingsenquête bleek dat de deelnemers ons een 9 gaven, dat smaakt naar meer! Wil je nog eens nalezen wie welke workshop gaf, klik dan hier.

Bewust Langstraat Beleven in de Duinen op zaterdag 11 april

Het volgende evenement waar we naar uitzien is de wandeling met als thema Bewust Langstraat beleven in de Duinen. Else van Ham en Astrid Steijger hebben samen met enkele professionals een programma voorbereid dat al je zintuigen zal prikkelen. Tijdens de gezamenlijke voorbereiding hebben we genoten van het prachtige weer dus we gaan ervan uit dat dat een voorbode is voor 11 april. Kom je heerlijk met ons speelse, creatieve en verrassende ervaringen opdoen in onze bossen en duinen? Geef je dan op via de agenda.

Puur en Passie Waalwijk 26 april

Tijdens het Straattheaterfestival in Waalwijk wordt op de Winterdijk en de Hooisteeg Puur & Passie gelanceerd. Puur & Passie vormt een lint van aanbieders van ambachtelijke producten, (bio)food, vintage, design en art met een hart en een ziel. Een aantal van onze professionals zal zich daar tijdens het festival presenteren. We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen en te genieten van alles wat er dan te zien en te beleven is in Waalwijk. Lees meer ...

Ondernemerscafé voor bewuste ondernemers

Morgen 30 maart is al weer het tweede Ondernemerscafé van dit jaar. Marjolein Burgers van Het Vertelatelier heeft een inspirerende en vooral leuke workshop voor ons in petto, genaamd “Verbeelden en Verwoorden van jouw identiteit”. Ontdek de rode draad in jouw bedrijf en ga ermee aan de slag!

Lees meer … Beslis je last minute om te komen, dan ben je ook van harte welkom ! Het daarop volgende Ondernemerscafé is op vrijdag 29 mei.

The Power of the Heart - de film - op dinsdag 12 mei

Wil jij ook meer vanuit je hart willen leven? Dan is het bekijken van deze film en het lezen van het boek zeker de moeite waard. Jet Lampe en Michaela Esseveld delen graag hun enthousiasme over de film en het boek. Tijdens een inspiratie avond zullen zij voor de leden van Bewust Langstraat en hun introducé de film vertonen. Een avond waarin samen beleven, ontspannen en plezier voorop staan. We zien jou ook graag 12 mei. Lees meer ...

Kennismaking met Riki van der Gouw-de Haan, haar praktijk Soleil en een sfeervolle locatie 

Wat leuk om iets te mogen vertellen over mijn bezigheden, plannen en leslocatie.
In mijn praktijk Soleil geef ik behandelingen voetreflex massage en natuurlijke geneeswijzen. Verder ben ik geïnspireerd bezig met creativiteit, massage, bewegen, ontspannen, instructie. Alleen of samen met collega’s werk ik aan nieuwe projecten. Een ander onderdeel van Soleil is het geven van workshops en trainingen aan mensen die met mensen werken, therapeuten en andere geïnteresseerden. Eigenlijk kun je wel zeggen dat wat me aan ‘mijn hart gaat’, dàt wat ik graag zelf doe, ik ook wil delen, begeleiden en instrueren. Op Hartinhart.nl vind je mijn grote hobby en passie. Sprangseweg 2 is een sfeervol ingerichte locatie waar ikzelf werk en die we ook verhuren. Bijvoorbeeld voor lessen, workshops, ontspanning, vergaderen, lezingen of samenzijn. Mooie initiatieven en ideeën liggen klaar voor verdere ontwikkeling. Er is volop beweging, stap voor stap verder! Voel je vrij en welkom om eens binnen te lopen, graag na overleg. Tot ziens!

Wil je meer weten over Riki, bezoek haar dan eens online en hier vind je meer over haar passie. 

Nieuwe leden

We verwelkomen deze maand Agnes de Graaf van Yoga-dröm Waalwijk. Agnes wil heel graag haar ervaringen met yoga doorgeven. Ze wordt er blij van en het geeft haar rust en stilte. Ze geeft Hatha yogalessen en yoga/meditatie workshops. 

En Magda Verwey, spiritueel coach bij Ontmoetingscentrum voor spirituele ontwikkeling “Benedicta”. Het centrum ligt aan de rand van een mooi bosgebied in Sint Michielsgestel en Magda verzorgt en organiseert er diverse trainingen, workshops, coaching trajecten, energie-behandelingen en bijeenkomsten.

En Franca van der Linden van Praktijk SOL. Franca zet op een praktische manier haar intuïtie in om mensen te helpen hun eigen antwoorden te vinden en te voelen, zodat ze weer verder kunnen op hun levenspad.

Zo worden we een steeds bonter palet aan talenten!