Agenda Bewust Langstraat

Je ontvangt hierbij de agenda voor de zomermaanden juni en juli met daarin workshops, cursussen, lezingen en andere activiteiten die de leden van Bewust Langstraat voor jou in petto hebben. 

Er zal een extra ingelast Ondernemerscafé zijn voor leden op vrijdag 12 juni van 9.30-11.30u met inloop vanaf 9.00 uur. IngerMarlies Leeuwenburgh zal dan nog dieper ingaan op het beschrijven van je identiteit met de workshop Geef woorden aan je bedrijf.

Het volgende open Ondernemerscafé zal zijn op maandag 28 september van 9.30-11.30u. Dan gaan we in op het geven van kleur en uitstraling aan jou als ondernemer. Uitgaande van de kleuren psychologie en de bewegingsleer bekijken we hoe dat aansluit bij je bedrijf. De laatste voor dit jaar in de reeks over het maximaal van betekenis zijn met je bedrijf is op vrijdag 4 december van 13.30-15.30 uur. Dan hebben we een verrassing!  

Als netwerk behoren wij tot het grotere geheel van Bewust Nederland. Neem er eens een kijkje! Het is indrukwekkend om te zien dat we inmiddels 16 actieve netwerken tellen die gezamenlijk meer dan 1100 aangesloten leden hebben in meer dan 1600 rubrieksvermeldingen, dat er meer dan 400 agenda activiteiten zijn en bijna 6000 abonnees op alle nieuwsbrieven. Bewust Eindhoven bereidt zich voor op een prachtig Yoga festival op 13 en 14 juni. Laat jij je ook onderdompelen in yoga, meditatie, mindfulness? 

De zomermaanden zijn bij uitstek geschikt voor bezinning. Je kunt het ervaren als een vacuüm maar wanneer je de verstilling benut voor meer contact met jezelf, ontspanning en versimpeling, is de kans groot dat je rijk zult oogsten. Geniet ervan!