Bewustwordingsnieuws augustus

In deze overvloedig bloeiende pluktuin De Langendam in Waspik kwamen Marjan Vonk en ik elkaar tegen. Marjan neemt ons mee in de betekenis van het seizoen: 

Op 23 augustus gaat de zon  van de overvloedige, zelfbewuste leeuw, naar de zuivere, dienstbare maagd. De overvloed van de leeuw is zichtbaar in de velden vol zonnebloemen, goudgeel graan, bomen vol rijp fruit om te oogsten. We genieten nog even van lange dagen en wat meer vrije tijd. Wanneer de zon naar de maagd gaat komt alles langzaam weer in z’n gewone ritme. Weer over naar de orde van de dag. Het kan een tijd zijn om te reinigen of op te ruimen maar ook om gewoon jezelf af te vragen: wat is de schat, de kern die ik meeneem uit de afgelopen periode het nieuwe seizoen in?

Lezingen in het nieuwe seizoen

Wat wij meenemen is inspiratie om maandelijks op maandag avond een lezing te verzorgen in Atelier Winterdijk 30b in Waalwijk. Vanuit de eerdere samenwerking bij Puur en Passie is het idee ontstaan om op deze manier bewustwording te laten leven. Simone Sinjorgo bijt ’t spits af op 21 september om 20.00 uur. Ze neemt ons mee met het thema Leven vanuit je gevoel!

Sta eens even stil… Hoor je dat? Luister, voel. Je lichaam heeft je wat te vertellen. Maar wat is dat dan? Laat alles even los en laat je verrassen. Kom luisteren en ervaar zelf de stem van je lichaam. Ssst! Laat nu je lijf spreken, je lichaam liegt niet… Lees meer …..

Wil je eens ervaren wat de werkwijze van Simone is? Geef je dan vrijblijvend op voor twee gratis therapiesessies. Lees meer …..

Tijdens de tweede lezing op 19 oktober zullen Josien Enklaar en Maria van Alphen ongetwijfeld een muzikale snaar in je lijf raken met het thema Er zit muziek in jou! Laat je op deze avond meevoeren naar een nieuwe manier van kijken naar bewegen en jouw stem. Maria van Alphen is één van onze nieuwe leden, lees hieronder meer over haar passie. 

Hester de Vries deelt haar talenten met ons tijdens de derde lezing op 16 november. Het thema voor de laatste lezing voor dit jaar op 14 december blijft nog een verrassing.

Atelier Winterdijk 30b brengt dit jaar ook weer een boordevol, afwisselend programma. Je bent van harte welkom.

Kennismaking met nieuwe leden

We verwelkomen deze maand Maria van Alphen en Jolanda de Ruijter.

Maria van Vera Voce uit Vlijmen heeft zich verdiept in de stem en "wat eronder zit". Je stem is een wonderlijk instrument. Je kunt ermee praten, fluisteren, zingen, schreeuwen. Als zangeres, stemcoach en stembevrijder heeft ze van zingen haar levenswerk gemaakt. 

Jolanda de Ruijter is gepassioneerd yoga docente. Ze heeft ervaren dat yoga heel goed aansluit bij het drukke leven dat velen van ons leiden. Tijdens haar lessen maak je even een pas op de plaats en schenk je aandacht aan jezelf! Ze werkt vanuit een prachtige lichte ruimte in Elshout, waar ze bij lekker weer ook buiten les geeft.  

Zo worden we een steeds bonter palet aan talenten!

Ondernemerscafé met workshop

Ontdek je zachte kracht en laat zien wie jij bent!

Vind je het moeilijk of misschien een beetje eng om jezelf duidelijk te laten zien? Gewoon zoals jij bent? We nodigen je uit om met kleur, muziek en dans aan de slag te gaan om jouw zachte kracht te ontdekken. Laat je meenemen op ontdekkingsreis door te ervaren, te voelen en te beleven.

Want alles begint bij jou zelf. Wanneer je je daarvan bewust bent, het zichtbaar mag zijn, dan vormt zich als vanzelf een kleurrijke weg in jouw dagelijks leven en je werk. Ga je met ons op reis? Lees meer en meld je aan.....

Het daarop volgende en laatste Ondernemerscafé dit jaar is op vrijdagmiddag 4 december. Noteer de data alvast in je agenda of meld je direct aan, dan hoef je deze inspirerende ontmoetingen niet te missen. Breng in ieder geval je visitekaartjes en flyers mee. Welkom!

Ben jij een bewuste ondernemer, werkzaam op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? En droom jij net als wij van een liefdevolle en gelukkige wereld, vanuit gezondheid en tevredenheid? Wij geloven dat we samen met jou in staat zijn om balans te brengen. Balans in jezelf, in je directe omgeving, in de Langstraat en in een nog groter geheel. Om dat te bereiken is het essentieel dat er meer bewustzijn ontstaat over de eenheid waarin wij leven en over de bestemming, waarde, kracht en bijdrage van ieder individu. Spreekt dat jou aan? Sluit je dan bij ons aan of kom kennismaken met ons tijdens één van de activiteiten.  

Agenda en nieuws van onze leden:

We zijn weer uitgerust en barsten van de energie en nieuwe ideeën zoals je zult zien aan de boordevolle agenda. Onze leden hebben tijdens de vakantieperiode workshops en activiteiten voor je ontwikkeld en voorbereid. Ook in augustus kun je nog genieten tijdens de Bodymindhealing door Hester de Vries of de tijd nemen om je te ontwikkelen tijdens de workshops bij Marieke van Dinter of eens kennismaken met mediteren bij Karin Scheltens. Zo komen we langzaam weer in het normale ritme.

Naast de activiteiten in de agenda staan we natuurlijk dagelijks voor je klaar. Je vindt hier het complete aanbod van de Bewust Langstraat professionals met zoekfunctie.

Laat bewustwording leven!