Bewustwordingsnieuws september - Waar wil jij je aandacht aan geven?

Weer terug naar binnen

Langzaam aan herneemt alles weer z’n gewone gang. Soms zijn er nog warme dagen maar we trekken al wat meer naar binnen. Op 23 september gaat de zon naar het teken weegschaal. Dit is een keerpunt. Op dat moment is het even lang licht als donker. Weegschaal staat, met Venus als heerser, voor balans en harmonie, voor relatie en schoonheid. Er is weer meer aandacht voor de inrichting van je huis in oktober, woonmaand. Van oudsher is vrede een thema rond dit keerpunt. Lees meer over de klankcirkel voor vrede in de agenda

Om je thuis te voelen in je eigen huis of werkruimte en ervoor te zorgen dat de energie jou voedt kun je een workshop volgen over FengShui of Elektrosmog of eens persoonlijk advies vragen van één van onze professionals op dat gebied.

Alles wat je aandacht geeft, groeit ...

Waar zou jij de komende tijd aandacht aan willen geven? Als je behoefte hebt aan inspiratie, neem dan een kijkje in de agenda onderaan deze nieuwsbrief.

Maandelijkse een lezing 

We zijn blij met de vele aanmeldingen voor de lezing van 21 september door Simone Sinjorgo van Praktijk de Diamant uit Vlijmen over Leven vanuit je gevoel! Ben je van plan om te komen, meld je dan snel aan want er is een maximum aan het aantal deelnemers. 

Er zit muziek in jou!

Dat is het onderwerp van de volgende lezing op 19 oktober. Josien Enklaar van Mindful Bewegen in Den Bosch en Maria van Alphen van Vera Voce in Vlijmen zullen ongetwijfeld een muzikale snaar in je lijf raken. Ook hiervoor kun je je al aanmelden. Als je alleen al het mooie plaatje ziet dat ze erbij zochten, kom ik al in beweging, jij ook?

Kennismaking met nieuwe leden

Onze activiteiten worden opgemerkt in de regio en dat is mooi ! Onlangs verscheen er een artikel in De Scherper met een prikkelende titel over bewustwording, gezondheid, welzijn en duurzaamheid. Zo vinden steeds meer mensen de weg naar ons bonte palet van talent. Deze maand verwelkomen we :

Els Spiekermann en Birgitta Panhans 

   

Els herken je aan Energetische Dans en Birgitta aan Essentiecoaching, Cranio-sacraal therapie en energetische massage. 

Ondernemerscafé met workshop 28 september

Jet Lampe zal tijdens het 2-maandelijkse ondernemerscafé de workshop “Ontdek je zachte kracht en laat zien wie je bent” begeleiden. Jet is holistisch fysiotherapeut en zij belicht je identiteit via je bewegingen naar lichaamsbewustwording, adem, aandacht en ontspanning. Ze heeft de workshop samen met Michaela Esseveld voorbereid om verbinding te leggen met de kleur in je uitstraling. Laat je meenemen op ontdekkingsreis door te ervaren, te voelen en te beleven. Bewuste ondernemers zijn van harte welkom. Schrijf je in via deze link.

Ken je bewuste ondernemers met wie je zelf goede ervaringen hebt? Stuur deze e-mail dan gerust aan hen door. Dank je wel !

Nieuws van en voor onze leden:

  • Vrijdag 18 sept viert de Aleph in Drunen feest. Alle leden van Bewust Langstraat zijn welkom met een introducé. Inloop v.a. 20.00u. Graag aanmelden via info@de-aleph.nl. Meer info ….
  • Zaterdag is de Spirituele Beurs in Ontmoetingscentrum Benedicta in Sint Michielgestel. Meer info …. 
  • In Centrum Hart in Hart in Waalwijk is een mooie samenwerking ontstaan tussen de leden. Lees meer over de activiteiten in het centrum …

Agenda

Voor inspiratie nodigen we je uit door te scrollen naar de agenda voor de komende periode. Naast de activiteiten in de agenda staan we natuurlijk dagelijks voor je klaar. Je vindt het complete aanbod van de Bewust Langstraat professionals met zoekfunctie op onze website. 

Laat bewustwording leven!