Agenda Bewust Langstraat

Naast de agenda die weer vol inspiratie staat om bewustwording te laten leven, blikken we even terug op de eerste lezing die we in september beleefden. En vooruit op de lezing waar we ons op verheugen in oktober.  

Leven vanuit je gevoel !

Het is haast niet te beschrijven hoe de eerste lezing was want hoe breng je gevoel onder woorden? Met als thema “Leven vanuit je gevoel” was het sowieso een hele mooie avond. Simone Sinjorgo bracht een ieder in het publiek op een heel natuurlijke en ontspannen manier uit het hoofd in het lijf, naar het eigen voelen. Heel duidelijk werd zichtbaar dat er dan bijzondere dingen kunnen gebeuren! Het thema leeft want er was veel belangstelling. Super bedankt aan Simone en aan de gastvrijheid van Atelier Winterdijk 30b. 

Er zit muziek in jou! maandag 19 oktober

Op naar de volgende lezing door Josien Enklaar en Maria van Alphen. Ook dit is weer een inspirerend thema want wat roept dat bij jou op? De prachtige beelden uit de documentaire “when the moment sings” zijn uitgangspunt voor verdere ontdekkingen naar beweeglijkheid, levendigheid en expressie. We nodigen je uit om alvast een voorproefje te nemen op YouTube. Laat je op deze avond meevoeren naar een nieuwe manier van kijken naar bewegen en stem. Zorg dat je erbij bent en laat je verrassen ! 

Meer info vind je hieronder in de agenda. Graag aanmelden via info@bewustlangstraat.nl. 

Ontmoeten we jou ook?