Agenda Bewust Langstraat

Ook in de laatste maand van het jaar kun je je laten inspireren met mooie activiteiten of eens een eerste contact leggen met onze leden. We nodigen je uit een kijkje te nemen in onderstaande agenda of eens te kijken naar het aanbod van onze professionals.

Uitnodiging Lezing 14 december 20.00u

Inmiddels beginnen we te wennen aan het ritme van de maandelijkse lezing door een van onze leden in Atelier Winterdijk 30b in Waalwijk. Was je al eens aanwezig? Dan heb je inmiddels ontdekt dat het bijzondere avonden zijn, er gebeurt iets .... moeilijk te omschrijven maar er ontstaat een klik of interactie met jou als deelnemer. Ook zin in? 

Hester de Vries van Praktijk Lijfwerk uit Drunen laat je kennis maken met de Geluk-Schijf-van-5. Die is opgebouwd uit de levensbehoeften veiligheid, voeding, autonomie, zelfbeschikking en liefde. In welke mate wordt hieraan voldaan in jouw leven? Hester bespreekt hoe je deze schijf-van-5 kunt gebruiken om gelukkiger te zijn in je leven en in de contacten die je hebt met andere mensen. Zij illustreert dit door middel van enkele lichaamsgerichte oefeningen.

De toegang is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Dat kan via info@bewustlangstraat.nl. Kijk voor meer info in onderstaande link van de agenda. 

Breng gerust iemand mee, iedereen is van harte welkom!