Bewustwordingsnieuws december - Feest van Licht en Liefde

Feest van licht en liefde

We hebben de kortste dag alweer achter de rug. Overal om ons heen zien we feestelijke verlichting. Vandaag, op 22 december gaat de zon naar het teken Steenbok. De dagen worden vanaf nu weer langer. Het is alsof de Zon dan opnieuw wordt geboren, het begin van een nieuwe cyclus, een nieuw jaar. We vieren dat als Midwinter of het Kerstfeest. Dit feest draagt de symboliek van de zon. De zon straalt zijn warmte en licht overal om zich heen. Voel je geïnspireerd om in deze tijd jouw kleine zon te laten stralen. Verspreid jouw warmte, licht en liefde in je omgeving.

Inzamelingsactie

Geïnspireerd door verschillende initiatieven voor de Voedselbank en de noodoproep voor Winterjassen door de Kledingbank, ontstond bij Marjolein Burgers en Marjon van Erp het idee om spontaan een inzamelingsactie op touw te zetten tijdens het Dickens Festijn afgelopen zondag 20 december in Drunen. We hebben samen met een groot aantal leden de handen ineen geslagen en het resultaat is fantastisch!

 

Geven is het mooiste cadeau om te ontvangen! Lees meer over de actie ...

Feestelijk Ondernemerscafé 

We sloten het jaar gezamenlijk af tijdens een feestelijk Ondernemerscafé door elkaar een cadeautje aan te bieden dat symbool staat voor ons bedrijf. Met veel interesse luisterden we naar elkaar, ontstond er verbinding en werden we enerzijds verrast door de diversiteit en anderzijds was het een feest van herkenning. Petra Fassotte maakte een prachtige cadeau collage van de foto’s. Op Facebook vind je meer aparte foto’s van deze bijzondere netwerkbijeenkomst.

Ondernemerscafé met workshop in 2016

Het tweemaandelijks ritme en de combinatie met een workshop bevallen ons goed, dus daar gaan we volgend jaar mee door. De data liggen al vast, je vindt ze in de bijlage. Noteer ze vast in je agenda! We verhuizen van De Aleph in Drunen naar Atelier Winterdijk 30b in Waalwijk. De eerste workshop op 16 februari wordt gegeven door Karien Vissers, copywriter, over online marketing: Hoe je je website ECHT maakt. Lees meer ...

Maandelijkse presentatie

Maandelijks spreekt één van onze leden in Atelier Winterdijk 30b in Waalwijk over een thema dat met gezondheid, bewustwording of duurzaamheid te maken heeft. De maandelijkse presentaties worden goed bezocht en zo laten wij bewustwording leven!

In november luisterden we naar De Kracht van Vrouwen in Vroeger Tijden en Nu door IngerMarlies Leeuwenburgh en in december naar De Geluk Schijf van 5 in Ieder Mens door Hester de Vries. Allebei interessante avonden. Vooral door het onderwerp en de passie waarmee de sprekers erover praten, gebeurt er iets onder de deelnemers. We worden geraakt of geïnspireerd en er is meestal genoeg stof tot napraten.

Presentatie - Je Darmen in Balans!

De volgende presentatie is op maandag 18 januari door Marjon van Erp met als thema “Je darmen in balans!"

Marjon van Erp van Natuurlijk Marjon spreekt deze avond over het verbeteren van de conditie van je darmen. Die is van invloed op je stemming en je geluksgevoel. Hoe bereik je nu de juiste balans? Aan de hand van producten deelt Marjon haar eigen ervaringen en die van haar klanten. Daarna kun je zelf proeven. Lees meer ... Graag vooraf aanmelden via deze link.

De data en onderwerpen voor de presentaties t/m juni zijn ook bekend: zie bijlage.

Nieuwe leden

Ons palet is verder uitgebreid met nieuwe leden. We stellen hen volgende keer graag aan je voor.

Onze Kerst- en Nieuwjaarswens voor jou

Het wordt vermoedelijk een groene kerst dit jaar maar met een warm en verbonden hart, kun je ook zonder sneeuw intens van kerst en van elkaar genieten. Wij wensen je hele mooie, sfeervolle feestdagen en een gezond en bewust 2016!