Geniet jij ook zo van communicatie, contact en ontmoeting?

De lente is in volle gang. De jonge vogels komen uit het ei, bomen zitten langzaam aan volop in het blad en bloemen laten zich zien in hun volle pracht en verspreiden een heerlijke geur. De vlinders en de bijen brengen bevruchting door te vliegen van bloem naar bloem. Dit is het symbool van het teken tweeling, waar de zon vanaf 20 mei doorheen loopt. De communicatie, contacten waarmee we de ander en onszelf kunnen bevruchten. Het hoeft niet diepgaand te zijn, het gaat om de ontmoeting. 

De Paardenbloem 

Ter inspiratie een prachtig filmpje over de Paardenbloem, ik hoop dat het werkt, je hebt er wel Facebook voor nodig. Met recht Paardenbloem met een hoofdletter P. 

Help … ik zie, voel en hoor!

Is de titel van de presentatie door Magda Verwey maandag 23 mei a.s. Het is meer een vertelling over wat nu eigenlijk Energie en Spiritualiteit is. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Of wil je graag jouw ervaring met ons delen? Meld je dan hier aan. Je bent van harte welkom!

Inspiratiebeurs 4 juni in Sint Michielsgestel

Magda Verwey is ook de drijvende kracht in Spiritueel Ontmoetingscentrum Benedicta in Sint Michielsgestel. Ze verbindt graag met anderen op het gebied van bewustwording. Daarom organiseert ze er op 4 juni een inspiratie of spirituele beurs. Onlangs stond er een mooi artikel over haar in de lokale krant van Gestel waarin ze vertelde dat ze van het zweverige imago af wil. "Spiritualiteit draait vooral om inzicht krijgen in jezelf" aldus Magda. Lees meer over de beurs ...

Welkom Eric Kroes van Palaya in Den Bosch

Palaya is in beweging! Eric gaat je regelmatig op de hoogte brengen van de activiteiten die hij in de tuinzaal van Palaya organiseert. En van nieuwe producten in de winkel natuurlijk. Het aanbod boeken is enorm en daarnaast zijn klankschalen zijn specialiteit. In de agenda vind je al alvast een interessante lezing over PRI door Nynke Neijzen, een workshop over Kundalini Yoga en het Groene Dieet en een workshop over innerlijke rust. Lees meer ….

Inspiratiesessie 3 juni

We vinden het een mooie tijd om elkaar te inspireren over de volgende stappen die we kunnen zetten om Bewustwording te laten Leven.

De insteek is dat we allemaal een bewustere samenleving creëren door te laten zien hoe fijn het is als je je meer bewust bent. Je kunt daar zelf actief aan meedoen door te laten zien waar bewustwording toe leidt. Dit doe je bijvoorbeeld met inspirerende voorbeelden uit de samenleving over onderwerpen als Zorg, het Onderwijs en de ontwikkeling van kinderen, een Zorgboerderij, Ouderenzorg, armoedebeleid of persoonlijke ontwikkeling van volwassenen. Als netwerk doen we dat bijvoorbeeld met de maandelijkse presentaties over verschillende onderwerpen.

Voel je je daartoe aangetrokken en wil je met ons meepraten? Stuur dan een mail naar Marjon via info AT bewustlangstraat DOT nl

Ondernemerscafé met workshop Social Media

Het volgende Ondernemerscafé met workshop is op dinsdag 21 juni. We ontmoeten elkaar voor de workshop Social Media door Karien Vissers en Marjon van Erp. Wil je gewoon eens met ons kennismaken? Of wil je je licht opsteken over hoe jij gevonden wordt via social media? Meld je dan vast aan via deze link.

Er staan weer mooie mogelijkheden tot ontmoeting in onze agenda. Hieronder vind je de agenda voor de komende 2 maanden. Ook de komende dagen kun je van alles beleven. Het is bijvoorbeeld morgen Nationale Wandelcoaching dag. Wandel mee met Merel Eveleens. Laat je insprieren of neem een kijkje in het aanbod van onze professionals.