Bewust Langstraat » Nieuwsbrief » Neem je de tijd om te mijmeren?

Langzaam wordt het echt zomer. Al regent het nog veel, de dagen worden steeds langer. Op 21 juni hebben we de langste dag. De zon gaat dan naar het teken kreeft. Het teken dat staat voor warmte en koestering. Kreeft is ook het teken van de maan. De maan die onder andere symbool staat voor je onderbewuste. Je kunt gebruik maken van de lange zomeravonden om heerlijk te mijmeren en zo te luisteren naar wat je onderbewuste je te vertellen heeft.

Tijdens de stilte wandeling op 21 juni kun je heerlijk mijmeren onderweg ... 

Over mijmeren gesproken ...

Afgelopen maandag was de laatste presentatie voor de zomer. Birgitta liet geregeld een stilte vallen om bij zichzelf te blijven ...

Je kon een speld horen vallen ... Zó geboeid luisterde iedereen naar de presentatie van Brigitta Panhans! Ze liet ons ervaren hoe je eenvoudigweg kunt aarden en begeleidde ons in een ❤️ meditatie en in het contact met onze nieren. Héél interessant wat ze allemaal wist te vertellen over onze organen, de organ-isatie en welk orgaan daar voorzitter van is.

 

In contact met je organen

Na de zomer vervolgen we onze maandelijkse presentaties

op maandag 12 september, 17 oktober, 14 november en 12 december, steeds in Atelier Winterdijk30b.

Iedere keer met interessante onderwerpen op het gebied van bewustwording. Noteer de data vast, we houden je op de hoogte! 

Ondernemerscafé met workshop Social Media 

Waarom zou je alleen koffie- of theedrinkend netwerken? We ontmoeten elkaar voor inspiratie en voor de workshop Social Media. Via social media komen mensen jou her en der tegen. Karien Vissers laat zien hoe je voor de lange termijn digitaal in jezelf investeert via LinkedIn. Marjon van Erp laat zien hoe delen vermenigvuldigen wordt via Facebook. Hoe werk je als bewuste ondernemer op een plezierige manier met Social Media en wat zijn de effecten?  Info en aanmelding vind je hier ... 

Inspiratiesessie 15 juli 

Deze is verschoven van 3 juni naar 15 juli zodat alle leden van de Organisatiekring erbij kunnen zijn. De sessie vindt plaats in de Aleph, Grotestraat 165 in Drunen van 13.00-16.00 uur. 

De insteek is dat we allemaal een bewustere samenleving creëren door te laten zien hoe fijn het is als je je meer bewust bent. Je kunt daar zelf actief aan meedoen door te laten zien waar bewustwording toe leidt met inspirerende voorbeelden uit de samenleving over onderwerpen als Zorg, Onderwijs, een Zorgboerderij, Ouderenzorg, armoedebeleid of door met elkaar in dialoog te gaan. Als netwerk doen we dat bijvoorbeeld met de maandelijkse presentaties over verschillende onderwerpen.

Voel je je daartoe aangetrokken en wil je met ons mee inspireren? Ben je geen ondernemer en wel maatschappelijk betrokken? Dan laten we ons ook graag door jou inspireren. Stuur een mail naar Marjon via info@bewustlangstraat.nl. Je bent van harte welkom!

Agenda overzicht komende 2 maanden

IngerMarlies Leeuwenburgh Waalwijk

Wijsheid van het Jaar - Midwinter en Yule viering
WO 19 dec | 19.30-22.30

Waalwijk | IngerMarlies Leeuwenburgh
Deze avond vieren we Midwinter en Yule, de terugkeer van het Licht. We delen geschiedenis, het geheim van dit moment in het jaar, een verhaal, we doen meditatief-creatief werk en een ritueel.
Lees verder →

IngerMarlies Leeuwenburgh Waalwijk

Van Verlangen naar Werkelijk
ZA 12 jan | 10.00-16.00

Waalwijk | IngerMarlies Leeuwenburgh
Met rituelen, lichaamswerk, meditatie, creativiteit en met humor ga je je diepe Verlangen omzetten in Werkelijkheid.
Lees verder →

Hanny Verheijden Tilburg

Dag van het element Water met voedingsadvies, Chinese gezondheidsoefeningen, Feng Shui en karakter analyse
ZA 19 jan | 10.00-17.30

Tilburg | Hanny Verheijden
Voor meer levenskracht en libido, wilskracht, moed en standvastigheid, meer doorzettingsvermogen en intuïtie en minder angst.
Lees verder →

IngerMarlies Leeuwenburgh Waalwijk

Rite van de Baarmoeder (whombhealing)
ZO 27 jan | 13.30-17.00

Waalwijk | IngerMarlies Leeuwenburgh
“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.De baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven.” De Rite van de Baarmoeder is healing en zegening ineen
Lees verder →

IngerMarlies Leeuwenburgh Waalwijk

Wijsheid van het Jaar - Imbolc
DO 31 jan | 19.30-22.30

Waalwijk | IngerMarlies Leeuwenburgh
Vanavond vieren we Imbolc, het Keltische feest waarop we ons klaarmaken voor de naderende lente. Met boeiende informatie over hoe Imbolc vroeger gevierd werd, met een verhaal, meditatie en een ritueel.
Lees verder →

Hartelijke groet, Erwin Bot

Volg ons op Twitter @bwstlangstraat en word lid van de LinkedIn groep.

De link naar onze levendige Facebook pagina vind je helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Alvast hartelijk dank voor je like!

Bewust Langstraat
info@bewustlangstraat.nl
www.bewustlangstraat.nl

Facebook Bewust Langstraat

Twitter Bewust Langstraat