Bewust Langstraat » Nieuwsbrief » Agenda Bewust Langstraat

Wèl of géén zomers weer, er staat een mooie zomer aanbieding in de agenda van Esther Kuijsten! Extra fijn als je niet op vakantie gaat of maar kort weg bent.

En wil je toch nog op pad? Kijk dan eens naar de aangeboden vakanties. Ook op www.bewustnederland.nl/agenda kun je ideeën opdoen om de zomervakantie aan te grijpen voor een intensieve training of ontspannende zomerweek. Tip: typ het woord 'vakantie' in het vakje 'zoekwoord'.

Wil je je eens verdiepen in wat essentiële oliën voor je kunnen betekenen? Jessica Leffers organiseer er 2 workshops over en op maandag 13 september vertelt Anja Disseldorp erover tijdens haar Presentatie!

Hieronder vind je voor Bewust Langstraat alle activiteiten op een rij.

Agenda Bewust Langstraat juli en augustus 

Jan Boeren Waalwijk

Wereld Taichidag 27 april 2019
ZA 27 apr | 12.00-14.00

Waalwijk | Jan Boeren
Over de hele wereld komen mensen bijeen om door middel van dit wereldwijde evenement een „Global Tai Chi Wave” te creëren, een golf van positieve Chi die zich over de aarde zal uitspreiden. Iedereen is uitgenodigd om daar deel van uit te maken.
Lees verder →

Merel Eveleens of Melissa van der Marel Loon op Zand

Outdoor Yoga & Coach Retreat 2019: Blue Moon
ZA 18 mei | 08.00-17.00

Loon op Zand | Merel Eveleens of Melissa van der Marel
Terug naar je oorsprong, transformeren, je kracht ervaren. Dat zijn de peilers op deze retraitedag vol outdoorcoaching en yoga in de natuur. Verbinding met je zelf en elkaar. Verdieping, beweging en zorg voor jezelf.
Lees verder →

Hanny Verheijden Haaren

Het vuurelement in je leven. De 5 elementen dagen in voeding, bewegingsoefeningen, karakter en Feng Shui.
ZA 08 jun | 10.00-17.30

Haaren | Hanny Verheijden
5 Elementendagen met diepgaande kennis van telkens een element passend bij het seizoen en praktische toepassing in voeding, bewegingsoefeningen, karakteranalyse en Feng Shui. Heel boeiend en meteen praktisch toepasbaar met resultaat.
Lees verder →

Hartelijke groet, Erwin Bot

Volg ons op Twitter @bwstlangstraat en word lid van de LinkedIn groep.

De link naar onze levendige Facebook pagina vind je helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Alvast hartelijk dank voor je like!

Bewust Langstraat
info@bewustlangstraat.nl
www.bewustlangstraat.nl

Facebook Bewust Langstraat

Twitter Bewust Langstraat