Bewust Langstraat » Nieuwsbrief » Weer knus naar binnen ...

De herfst is nu dan toch echt begonnen. De temperatuur buiten is naar beneden en binnen kan de kachel weer aan. Het is dan ook tijd om te kijken hoe we het in huis weer gezellig kunnen maken. Misschien een verfje hier of daar, misschien wat andere meubels. Wil je tips? Kom dan zeker naar de presentatie van maandag a.s. 

Ook tijd voor de switch in je klerenkast. De lange broeken, vesten en truien komen weer naar voren, de T-shirts en zomerjurkjes schuiven weer naar achteren. Met het meer fysiek binnen zijn, keren we ook langzaam zelf wat meer naar binnen. Maak wat ruimte om wat vaker te mediteren of gewoon stil te zijn. Te luisteren naar wat er in ons leeft. Wat wil er gehoord worden om in balans met jezelf de naderende donkere tijd in te kunnen gaan.

Presentatie maandag a.s. 17 oktober

Vitaal, harmonieus en succesvol leven met Qi-mag Feng Shui met tips over het verbeteren van je woonomgeving. Door Hanny Verheyden van Feng Shui Visie. Het belooft weer een interessante avond te worden. Je kunt je nog aanmelden!

Presentatie maandag 14 november 

Tijdens deze interactieve presentatie ontdek je hoe jij, via de Innerscore methode, je kind gelukkig kunt maken. Het toepassen van de Innerscore visie, maakt dat jouw kind zich gehoord en gezien voelt. Door Nadine Carter van Infero. Lees meer ...

Ondernemerscafé 15 november 

Zo kan het ook! was de insteek van de eerdere Inspiratiesessie. We delen de ideeën die daaruit voortkwamen. Een andere manier van omgaan met ouderen en kinderen. Wil jij dat ook? Heb je ook ideeën? Wil je een steentje bijdragen? Kom dan zeker !

Welkom bij Bewust Langstraat 

Bij Ron Veringmeier van Praktijk Geerde heet je van harte welkom voor een bioresonantie meting. Komende maanden kun je met hem en de methode kennismaken. 

Esther Jacobs is Paragnoste, Medium en Tarotiste. Esther in Kaatsheuvel heet je van harte welkom voor een Spirituele reading of een Tarot reading. 

Wil je meer weten over wat onze professionals te bieden hebben, klik dan hier ...

En natuurlijk ontvang je weer de agenda voor de komende 2 maanden. \

We zien je graag :-)

Agenda Bewust Langstraat 

Jan Boeren Waalwijk

Proefles Taichi en Qigong
MA 02 sep | 20.00-21.00

Waalwijk | Jan Boeren
Gratis proeflessen Taichi en Qigong in Waalwijk
Lees verder →

Jan Boeren Waalwijk

Proefles Taichi en Qigong
DI 03 sep | 20.00-21.00

Waalwijk | Jan Boeren
Gratis proeflessen Taichi en Qigong in Waalwijk
Lees verder →

Jan Boeren Waalwijk

Proefles aangepaste Qigong
WO 04 sep | 13.30-14.30

Waalwijk | Jan Boeren
Gratis proeflessen Taichi en Qigong in Waalwijk
Lees verder →

Hanny Verheijden Tilburg

Holistische dag van het element Aarde met voedingsadvies, Feng Shui, Chinese gezondheidsoefeningen en karakter
ZA 14 sep | 10.00-17.30

Tilburg | Hanny Verheijden
Inzicht, kennis en tools om je vrouw zijn en je relaties te versterken, je gezondheid te verbeteren en meer vaste grond onder je voeten te krijgen. Meer rust en balans te ervaren.
Lees verder →

Els Spiekermann Drunen

Energetische dans proefles, Drunen
DO 19 sep | 19.30-20.45

Drunen | Els Spiekermann
Energetische dans: iedereen kan dansen, of je nu jong of oud bent of heel dansant of niet zo soepel.Door Energetische dans ga je meer en beter bewegen. In een prettige groep kun je uit je bol gaan of ingetogen bewegen. Kom je ook?
Lees verder →

Hartelijke groet, Erwin Bot

Volg ons op Twitter @bwstlangstraat en word lid van de LinkedIn groep.

De link naar onze levendige Facebook pagina vind je helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Alvast hartelijk dank voor je like!

Bewust Langstraat
info@bewustlangstraat.nl
www.bewustlangstraat.nl

Facebook Bewust Langstraat

Twitter Bewust Langstraat