Bewust Langstraat » Nieuwsbrief » Weer knus naar binnen ...

De herfst is nu dan toch echt begonnen. De temperatuur buiten is naar beneden en binnen kan de kachel weer aan. Het is dan ook tijd om te kijken hoe we het in huis weer gezellig kunnen maken. Misschien een verfje hier of daar, misschien wat andere meubels. Wil je tips? Kom dan zeker naar de presentatie van maandag a.s. 

Ook tijd voor de switch in je klerenkast. De lange broeken, vesten en truien komen weer naar voren, de T-shirts en zomerjurkjes schuiven weer naar achteren. Met het meer fysiek binnen zijn, keren we ook langzaam zelf wat meer naar binnen. Maak wat ruimte om wat vaker te mediteren of gewoon stil te zijn. Te luisteren naar wat er in ons leeft. Wat wil er gehoord worden om in balans met jezelf de naderende donkere tijd in te kunnen gaan.

Presentatie maandag a.s. 17 oktober

Vitaal, harmonieus en succesvol leven met Qi-mag Feng Shui met tips over het verbeteren van je woonomgeving. Door Hanny Verheyden van Feng Shui Visie. Het belooft weer een interessante avond te worden. Je kunt je nog aanmelden!

Presentatie maandag 14 november 

Tijdens deze interactieve presentatie ontdek je hoe jij, via de Innerscore methode, je kind gelukkig kunt maken. Het toepassen van de Innerscore visie, maakt dat jouw kind zich gehoord en gezien voelt. Door Nadine Carter van Infero. Lees meer ...

Ondernemerscafé 15 november 

Zo kan het ook! was de insteek van de eerdere Inspiratiesessie. We delen de ideeën die daaruit voortkwamen. Een andere manier van omgaan met ouderen en kinderen. Wil jij dat ook? Heb je ook ideeën? Wil je een steentje bijdragen? Kom dan zeker !

Welkom bij Bewust Langstraat 

Bij Ron Veringmeier van Praktijk Geerde heet je van harte welkom voor een bioresonantie meting. Komende maanden kun je met hem en de methode kennismaken. 

Esther Jacobs is Paragnoste, Medium en Tarotiste. Esther in Kaatsheuvel heet je van harte welkom voor een Spirituele reading of een Tarot reading. 

Wil je meer weten over wat onze professionals te bieden hebben, klik dan hier ...

En natuurlijk ontvang je weer de agenda voor de komende 2 maanden. \

We zien je graag :-)

Agenda Bewust Langstraat 

IngerMarlies Leeuwenburgh Waalwijk

Wijsheid van het Jaar - Midwinter en Yule viering
WO 19 dec | 19.30-22.30

Waalwijk | IngerMarlies Leeuwenburgh
Deze avond vieren we Midwinter en Yule, de terugkeer van het Licht. We delen geschiedenis, het geheim van dit moment in het jaar, een verhaal, we doen meditatief-creatief werk en een ritueel.
Lees verder →

IngerMarlies Leeuwenburgh Waalwijk

Van Verlangen naar Werkelijk
ZA 12 jan | 10.00-16.00

Waalwijk | IngerMarlies Leeuwenburgh
Met rituelen, lichaamswerk, meditatie, creativiteit en met humor ga je je diepe Verlangen omzetten in Werkelijkheid.
Lees verder →

Hanny Verheijden Tilburg

Dag van het element Water met voedingsadvies, Chinese gezondheidsoefeningen, Feng Shui en karakter analyse
ZA 19 jan | 10.00-17.30

Tilburg | Hanny Verheijden
Voor meer levenskracht en libido, wilskracht, moed en standvastigheid, meer doorzettingsvermogen en intuïtie en minder angst.
Lees verder →

IngerMarlies Leeuwenburgh Waalwijk

Rite van de Baarmoeder (whombhealing)
ZO 27 jan | 13.30-17.00

Waalwijk | IngerMarlies Leeuwenburgh
“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.De baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven.” De Rite van de Baarmoeder is healing en zegening ineen
Lees verder →

IngerMarlies Leeuwenburgh Waalwijk

Wijsheid van het Jaar - Imbolc
DO 31 jan | 19.30-22.30

Waalwijk | IngerMarlies Leeuwenburgh
Vanavond vieren we Imbolc, het Keltische feest waarop we ons klaarmaken voor de naderende lente. Met boeiende informatie over hoe Imbolc vroeger gevierd werd, met een verhaal, meditatie en een ritueel.
Lees verder →

Hartelijke groet, Erwin Bot

Volg ons op Twitter @bwstlangstraat en word lid van de LinkedIn groep.

De link naar onze levendige Facebook pagina vind je helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Alvast hartelijk dank voor je like!

Bewust Langstraat
info@bewustlangstraat.nl
www.bewustlangstraat.nl

Facebook Bewust Langstraat

Twitter Bewust Langstraat