Bewust Langstraat » Nieuwsbrief » Weer knus naar binnen ...

De herfst is nu dan toch echt begonnen. De temperatuur buiten is naar beneden en binnen kan de kachel weer aan. Het is dan ook tijd om te kijken hoe we het in huis weer gezellig kunnen maken. Misschien een verfje hier of daar, misschien wat andere meubels. Wil je tips? Kom dan zeker naar de presentatie van maandag a.s. 

Ook tijd voor de switch in je klerenkast. De lange broeken, vesten en truien komen weer naar voren, de T-shirts en zomerjurkjes schuiven weer naar achteren. Met het meer fysiek binnen zijn, keren we ook langzaam zelf wat meer naar binnen. Maak wat ruimte om wat vaker te mediteren of gewoon stil te zijn. Te luisteren naar wat er in ons leeft. Wat wil er gehoord worden om in balans met jezelf de naderende donkere tijd in te kunnen gaan.

Presentatie maandag a.s. 17 oktober

Vitaal, harmonieus en succesvol leven met Qi-mag Feng Shui met tips over het verbeteren van je woonomgeving. Door Hanny Verheyden van Feng Shui Visie. Het belooft weer een interessante avond te worden. Je kunt je nog aanmelden!

Presentatie maandag 14 november 

Tijdens deze interactieve presentatie ontdek je hoe jij, via de Innerscore methode, je kind gelukkig kunt maken. Het toepassen van de Innerscore visie, maakt dat jouw kind zich gehoord en gezien voelt. Door Nadine Carter van Infero. Lees meer ...

Ondernemerscafé 15 november 

Zo kan het ook! was de insteek van de eerdere Inspiratiesessie. We delen de ideeën die daaruit voortkwamen. Een andere manier van omgaan met ouderen en kinderen. Wil jij dat ook? Heb je ook ideeën? Wil je een steentje bijdragen? Kom dan zeker !

Welkom bij Bewust Langstraat 

Bij Ron Veringmeier van Praktijk Geerde heet je van harte welkom voor een bioresonantie meting. Komende maanden kun je met hem en de methode kennismaken. 

Esther Jacobs is Paragnoste, Medium en Tarotiste. Esther in Kaatsheuvel heet je van harte welkom voor een Spirituele reading of een Tarot reading. 

Wil je meer weten over wat onze professionals te bieden hebben, klik dan hier ...

En natuurlijk ontvang je weer de agenda voor de komende 2 maanden. \

We zien je graag :-)

Agenda Bewust Langstraat 

Jan Boeren Waalwijk

Wereld Taichidag 27 april 2019
ZA 27 apr | 12.00-14.00

Waalwijk | Jan Boeren
Over de hele wereld komen mensen bijeen om door middel van dit wereldwijde evenement een „Global Tai Chi Wave” te creëren, een golf van positieve Chi die zich over de aarde zal uitspreiden. Iedereen is uitgenodigd om daar deel van uit te maken.
Lees verder →

Merel Eveleens of Melissa van der Marel Loon op Zand

Outdoor Yoga & Coach Retreat 2019: Blue Moon
ZA 18 mei | 08.00-17.00

Loon op Zand | Merel Eveleens of Melissa van der Marel
Terug naar je oorsprong, transformeren, je kracht ervaren. Dat zijn de peilers op deze retraitedag vol outdoorcoaching en yoga in de natuur. Verbinding met je zelf en elkaar. Verdieping, beweging en zorg voor jezelf.
Lees verder →

Hanny Verheijden Haaren

Het vuurelement in je leven. De 5 elementen dagen in voeding, bewegingsoefeningen, karakter en Feng Shui.
ZA 08 jun | 10.00-17.30

Haaren | Hanny Verheijden
5 Elementendagen met diepgaande kennis van telkens een element passend bij het seizoen en praktische toepassing in voeding, bewegingsoefeningen, karakteranalyse en Feng Shui. Heel boeiend en meteen praktisch toepasbaar met resultaat.
Lees verder →

Hartelijke groet, Erwin Bot

Volg ons op Twitter @bwstlangstraat en word lid van de LinkedIn groep.

De link naar onze levendige Facebook pagina vind je helemaal onderaan deze nieuwsbrief. Alvast hartelijk dank voor je like!

Bewust Langstraat
info@bewustlangstraat.nl
www.bewustlangstraat.nl

Facebook Bewust Langstraat

Twitter Bewust Langstraat