Tarieven en informatie

Informatie

De meeste professionals hebben zich aangesloten bij Bewust Langstraat omdat zij zich kunnen vinden in onze missie om samen bewustwording te laten leven in de Langstraat. Ze zijn gemotiveerd om onze missie mee uit te dragen, anderen te ontmoeten en actief te zijn. Ze betrekken ook graag andere bewuste ondernemers bij Bewust Langstraat en geloven in de kracht van bundeling van inspirerend, liefdevol, puur en verbindend werken. Zij willen klanten doorverwijzen en samenwerken met collega’s die ze binnen het netwerk beter hebben leren kennen. Zelf staan ze stevig genoeg om het geheel te versterken, of zijn bereid om zich te laten ondersteunen in hun weg daarheen. Delen is vermenigvuldigen!

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je Bewust Langstraat ook onder de aandacht brengt bij jouw netwerk, onder meer door het plaatsen van onze banner "Aangesloten bij Bewust Langstraat" op de homepage of contactpagina van je website.

Jouw profiel is uitstekend vindbaar via onze website. Je agenda items met workshops of lezingen verschijnen per activiteit op een nieuwe pagina, die overzichtelijk met het bewustwordingsnieuws en de mailing met de agenda wordt meegezonden. Zo kunnen we ook elkaar eenvoudig vinden en informeren of deelnemen aan elkaars activiteiten. 

Tussen de professionals onderling wordt het uitwisselen van ervaringen als zeer waardevol gezien. Daarom is het fijn om je te ontmoeten tijdens netwerkbijeenkomsten zoals het Ondernemerscafé of om je professionaliteit te mogen ervaren tijdens een proeverij. 

Wij vragen van de aangesloten professionals:

  • Minimaal één jaar werkervaring op het gebied van het gepresenteerde aanbod
  • Bij voorkeur lidmaatschap van een beroepsvereniging (niet verplicht)
  • Dat je werkzaam bent in De Langstraat
  • Om deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten of op een andere manier persoonlijk contact met de andere leden te onderhouden
  • Ken je ons nog niet? Kom dan eens met ons kennismaken tijdens een Ondernemerscafé. Zie de netwerkagenda.

Tarieven Rubriek Abonnementen

De abonnementen en tarieven voor de rubrieken zijn per jaar.

Omschrijving Tarief*
1 Rubriekvermelding € 36,00
Je ontvangt een vermelding in het overzicht van professionals onder één rubriek, plus een eigen pagina met foto en een link naar je eigen website. In het eerste jaar van het lidmaatschap ontvang je gratis 3 agenda items die je ter kennismaking kunt plaatsen in onze agenda.
Extra rubriekvermelding € 12,00
Je kunt ervoor kiezen om in meerdere rubrieken te staan, om ook voor andere disciplines herkend te worden en nog beter gevonden te worden. Per tweede of derde extra vermelding onder een andere rubriek betaal je een extra tarief. In totaal kun je in maximaal 3 rubrieken opgenomen worden.

Tarieven Agenda

Omschrijving Tarief*
Agenda plaatsingen [5] € 0,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 5 items. Iedere activiteit verschijnt op de agenda in de website - in het bewustwordingsnieuws - in de mailing met agenda van Bewust Langstraat - en in de landelijke agenda van Bewust Netwerk

Tarieven Bewust Deals

Omschrijving Tarief*
Bewust Deal € 45,00

Tarieven Advertentie Banners (rechterkolom)

Omschrijving Tarief*
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per maand € 20,00
Leden kunnen gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie/banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per maand € 30,00
Leden kunnen gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie/banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per maand € 40,00
Leden kunnen gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie/banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is 2 maanden.
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per jaar € 200,00
Leden kunnen gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie/banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per jaar € 300,00
Leden kunnen gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie/banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per jaar € 400,00
Leden kunnen gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie/banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.

* Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Prijzen gelden vanaf 1 januari 2016 en kunnen per 1 januari van elk jaar aangepast worden.

Verlenging en Opzegging

  • Een maand voor de verlengdatum van je abonnement ontvang je een mail waarin je wordt gevraagd of je je abonnement wilt verlengen.
  • De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Opzeggen van je abonnement kan bij voorkeur in het login gedeelte of per e-mail.
  • Bij opzegging of wijziging gedurende de abonnementsperiode wordt reeds gefactureerd en betaald lidmaatschap niet teruggestort.
  • Je ontvangt eenmaal per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
  • Wijziging van je abonnement is altijd mogelijk. Je kunt zelf in het inloggedeelte wijzigingen in je abonnement aanbrengen door bijvoorbeeld een extra rubriek te "bestellen". 

Doe je mee? Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →

Bewust Langstraat
Ademtherapie Astrologie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Zwangerschapsbegeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Langstraat