Niks moet, alleen ademen is verplicht | 's-Hertogenbosch

Ik ben Naveen Devos van 'In Verbondenheid'.
Ik begeleid mensen in het opnieuw de tijd nemen om te ademen.

Adem in en uit. Neem hiervoor de tijd. Neem de tijd om dit te voelen in uw lichaam. Hoe voelt u zich na dit moment voor uzelf? Voelt u de ontspanning, de rust?

Door ons bewust te worden van onze ademhaling, nemen we de tijd voor onszelf. Het is een manier om blokkades en spanningen te herkennen en via de adem te helen. Onze adem kan verlichting betekenen voor tal van thema's: stress, hyperventilatie, slapeloosheid, overgewicht, vermoeidheid, astma, depressie, burn-out, enz...

Onze adem is het eerste instrument die we altijd bij ons hebben. Het enige dat we hoeven te doen, is ademen. Van hieruit kunnen we onszelf helen.

Interesse? Neem gerust contact op met mij via

Het boeit mij om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.
In 2010 startte ik een vierjarige opleiding tot actief emotioneel lichaamstherapeut.
Daarnaast heb ik de afgelopen jaren een ademcoachopleiding gevolgd bij herleva

Ik genoot van de variëteit aan technieken die ik tijdens deze opleidingen mocht ervaren. Hierdoor kan ik een aanpak kiezen die bij me past.

Via intervisie en bijscholing blijf ik me ontwikkelen.

Over Naveen Devos | 's-Hertogenbosch


Foto 1 Naveen Devos Foto 4 Naveen Devos Klik om te vergroten

In Verbondenheid
Naveen Devos


Professionals in de categorie Ademtherapie

Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Dans & Beweging Feng Shui Haptonomie & Haptotherapie Homeopathie Medium Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Yoga
Bewust Langstraat
Bewust Langstraat

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!